Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szétcsúsztatható RAZR mobil másolat – fillérekért

Kütyük

Szétcsúsztatható RAZR mobil másolat – fillérekért

A kínai ipar nem csak arra képes, hogy egyszerűen lemásolja a Nokia, a Motorola, vagy éppen a Samsung aktuális mobiltelefonjait, hanem arra is, hogy ezen gyártók termékeit egymással kombinálja.


A kereskedelmi forgalomban a napokban felbukkant, CECT S500 típusjelzésű újdonság valahogy úgy készülhetett, hogy a kínai szakik a Motorola V3 RAZR-t vették kiindulási alapnak, csak éppen a végtermék már nem szétnyitható, hanem szétcsúsztatható kialakítású, mint például a Samsung SGH-D600.

A rejtett antennás CECT S500 alaphelyzetben 95 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag, miközben tömege mindössze 90 gramm. A kétsávos GSM modullal felvértezett készülék nagykapacitású lítium-ion akkumulátora optimális esetben 200 perces beszélgetési időt, illetve 180 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

A legújabb kínai mobilban 60 MB belső memóriát találunk, de ha esetleg ez nem lenne elég, még mindig ott a lehetőség a memóriakártyás bővítési lehetőségre. Említést érdemel továbbá a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, mely ráadásul még külső dedikált zenegombokat is magáénak tudhat.

Az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgépes CECT S500 ára átszámítva mindössze 45 ezer forint, vagyis jelentősen olcsóbb mint az eredeti Motorola V3, a friss Motorola V3i árából pedig akár két ilyen ˝kínai csodát˝ is vásárolhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés