Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három vadonatúj BenQ-Siemens telefon érkezik!

Kütyük

Három vadonatúj BenQ-Siemens telefon érkezik!

Már csak néhány óra, és kiderül, hogy a BenQ Mobile milyen új mobiltelefonokkal lep meg bennünket.


A BenQ Mobile a mai napon Berlinben mutatja be legújabb fejlesztéseit, még pedig egész pontosan délelőtt 11 órakor. A sajtórendezvényen előreláthatólag három vadonatúj telefonról rántják majd le a leplet.

Az egyik ilyen újdonság a sokak által várva várt BenQ-Siemens EF81 lesz. Ez a korábban Kestrel (SLV140) fejlesztési kódnevet viselt készülék némileg vastagabb mint a divatteremtő Motorola V3 RAZR, ugyanis vastagsága eléri a 16,5 millimétert (V3: 13,9 milliméter), de ezt a modellt nem is annyira a V3-mal, mint inkább a V3x-szel érdemes összehasonlítani.

Ugyancsak holnap esedékes egy bizonyos Polaris fejlesztési kódnevű újdonság bemutatkozása, mely várhatóan BenQ-Siemens S68 néven fog debütálni. Erről a modellről egyelőre nem sok konkrétumot lehet tudni, de annyi már biztos, hogy nem lesz benne fényképezőgép.

A harmadik újdonság kódneve Hyperion B1, a végleges neve pedig várakozások szerint BenQ-Siemens S88 lesz.

A BenQ Mobile egyébként nagyon komoly tervekkel rendelkezik az idei esztendőt illetően. A vállalat 2006-ban több mint 50 millió mobiltelefont szeretne forgalomba hozni. Összehasonlításképp, a Siemens Mobile felvásárlását követő első negyedévben a cég mintegy 15 millió készüléket adott el. A BenQ Mobile idén több mint 30 új modellt kíván bemutatni a nemzetközi piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés