Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Samsung zenemobil

Kütyük

A legújabb Samsung zenemobil

A Samsung a közeljövőben egy újabb zenemobilt kíván bevezetni a piacra.


Az elsőként a Las Vegas-ban megrendezett CES 2006 rendezvényen kiállított Samsung SCH-A930 a napokban elnyerte az amerikai FCC testület áldását is, így várhatóan hamarosan meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban. A szétnyitható kialakítású zenefon legfontosabb ismertetőjelei közé tartozik a hosszúkás külső display, az az alatt elhelyezett, dedikált zenegombok, valamint az elforgatható optikás, beépített vakus integrált kamera.

A videófelvevős digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A külső OLED panel felbontása egyelőre ismeretlen, azt viszont tudni lehet, hogy a belső display TFT technológiájú, 176×220 képpontos felbontású, illetve 262 ezer színárnyalatú.

Az MP3 és AAC formátumú muzsikák megszólaltatására alkalmas Samsung SCH-A930 belső memóriája microSD (TransFlash) formátumú memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig szólnunk kell még az USB interfészről, a vezeték nélküli Bluetooth adatátvitelről, valamint a sztereó hangszórókról.

Az idei esztendő első negyedévében debütáló Samsung újdonság hazánkban sajnos nem lesz kapható, lévén, hogy egy 800/1900 MHz-es CDMA modul teljesít szolgálatot benne.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés