Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy csokorban a hazai fórumok tudásanyaga – Fórumkereső.hu

Kütyük

Egy csokorban a hazai fórumok tudásanyaga – Fórumkereső.hu

Egy új szolgáltatás, a Fórumkereső segítségével a legnépszerűbb hazai fórumok (köztük a Terminal fóruma) adatbázisában lehet keresni, egyetlen, központi helyről.

Az internetes fórumok hemzsegnek a rendkívül hasznos információktól. Sok ember mégis csak legyint rájuk, mert ezeket az információkat akár már pár napos távlatból sem lehet érdemben megtalálni a sokszor több tízezer vagy akár több százezer hozzászólásból álló beszélgetésekben. Arról már nem is beszélve, ha több fórum több tízmillió hozzászólásban szeretné az ember megtalálni az őt érdeklő információkat.

Képzeljük csak el az internetet Google nélkül, ha nem lenne egy, az internetes oldalakat összefogó és azokban minőségi módon keresni képes szolgáltatás. Hogyan találnánk rá valamire az interneten? Többnyire sehogy. Jelenleg majdhogynem ez a helyzet a fórumokkal. A jelenlegi minőségi internetes keresőkkel nem tudunk bennük keresni, a fórumokon található keresési lehetőségek pedig sem sebességben sem minőségben nem veszik fel a versenyt pl. a Google-lal. Nem tudunk velük pl. egyszerre keresni az összes népszerű hazai fórumban, csak egyesével, mindegyikre külön-külön ellátogatva. Az eredményeket nem tudjuk kellően áttekinteni, mint ahogyan egy mai internetes keresőtől azt elvárnánk. Még tovább nehezíti a helyzetünket, hogy minden fórum keresője másképp működik és mindnek más-más hibái vannak. Ezeket fejben tartani és így boldogulni nem kis feladat. Sokan fel is adják egy-két próbálkozás után és így egy kellemetlen élménnyel lesznek „gazdagabbak”, a fórum szolgáltatók pedig értékes látogatókat veszítenek el.

A Fórumkereső ezekre a problémákra ad megoldást. Több tízmillió hozzászólásban tudunk vele keresni, fórum szolgáltatótól függetlenül is, akár minden népszerű fórumban egyszerre. Szemléletes előzeteseket láthatunk a találatokból, akárcsak a mai fejlett internetes keresőknél, ami rendkívüli mértékben megkönnyíti annak eldöntését, hogy egyáltalán az a hozzászólás érdekel-e minket. Tudunk témákat és kategóriákat is keresni az összes népszerű fórumon anélkül, hogy azzal bíbelődnénk, hogy eldöntsük, melyik szolgáltató fórumán kezdjük. Sok egyéb hasznos funkciója van a Fórumkeresőnek, de az itt felsoroltak már önmagukban megoldják a legtöbb fórumozó keresési problémáit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés