Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes hívások a Motorola Skype headsetével

Kütyük

Ingyenes hívások a Motorola Skype headsetével

A Motorola és a Skype hivatalosan bejelentette az első Skype kompatibilis Bluetooth headset megoldást.


A Motorola Wireless Internet Calling Kit névre keresztelt újdonság segítségével vezetékek használata nélkül, lényegében teljesen szabadon folytathatunk ingyenes telefonbeszélgetéseket az Interneten keresztül. A Motorola H500-as Bluetooth headsetből és Motorola PC850-es PC adapterből álló csomaghoz többek közt 30 percnyi ingyenes SkypeOut szolgáltatás is jár. Ez utóbbival hagyományos mobil és vezetékes telefonszámokat egyaránt fel lehet hívni. A Motorola Wireless Internet Calling Kit ára az Egyesült Államokban 99 dollár, vagyis mintegy 21 ezer forint.

A Motorola H500 egy rendkívül kompakt és egyben pehelysúlyú headset: a készülék mindössze 58 milliméter hosszú, 27 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig alig 17 gramm. Található rajta többek közt egy EMU csatlakozó, egy leszedhető, ergonomikus kialakítású fültartó, két hangerőállító gomb, egy multifunkciós gomb, valamint egy működésjelző LED.

A számos különböző mobiltelefonnal és PDA-val párosítható Motorola H500 a Bluetooth 1.2 szabványnak hála gyorsabban csatlakoztatható, illetve minden korábbinál jobb hangminőséget produkál. A 140 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátort kevesebb mint egy óra alatt teljesen fel lehet tölteni: a beszélgetési idő maximum 8 óra, a készenléti idő pedig legfeljebb 130 óra lehet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés