Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elképesztő sebességű Samsung mobilok

Kütyük

Elképesztő sebességű Samsung mobilok

A Samsung hamarosan WiBro kompatibilis mobiltelefonokat fog bejelenteni.


A dél-koreai székhelyű vállalat a ˝2005 APEC IT Exhibition˝ nevezetű rendezvény keretein belül rántja majd le a leplet legújabb mobil fejlesztéseiről. Egész pontosan olyan készülékekről van szó, melyek immár a WiBro technológiát is támogatják. A WiBro nem más, mint a Mobile WiMAX koreai változata. A 2,3 GHz-es frekvenciát használó WiBro 1-5 kilométeres körzetben nem kevesebb mint 30-50 Mbit/s-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé.

A Samsung konkrétan két, világújdonságnak számító WiBro mobiltelefont fog bemutatni. A H1000 típusjelzésű modell telefon formát, az M8000-es készülék pedig kéziszámítógép vonásokat kapott a tervezőasztalon. A Samsung H1000 egy szétnyitható kialakítású mobil, mely a hagyományostól eltérően nem csak felfelé, hanem oldalra is kinyitható. Érdekesség, hogy a telefon belsejében egy teljes értékű QWERTY billentyűzetet találunk. A képmegjelenítésről egy 2,2 colos képátlójú, nagyfelbontású TFT LCD gondoskodik, ezenkívül pedig szólnunk kell még a 2 megapixeles fényképezőgép modulról, a második kiegészítő kameráról, illetve a TV-kimenetről.

Az M8000-es okostelefonból sem hiányzik a QWERTY billentyűzet, ennek a modellnek azonban egyelőre sűrű homály fedi a további specifikációit.

A Samsung ezenkívül várhatóan egy PCMCIA szabványú, notebookokban és Tablet PC-kben használható WiBro kommunikációs kártyát is be fog mutatni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés