Connect with us

Hirdetés

technokrata

Asztalra kivetített mobil billentyűzet

Kütyük

Asztalra kivetített mobil billentyűzet

Az LCP Systems pénteki sajtórendezvényén többek közt egy újfajta billentyűzetet is meg lehetett tekinteni.


A Bluetooth Virtual Keyboard újfajta vezeték nélküli szövegbeviteli technológiával kecsegteti a mobil felhasználókat. A korábban megjelent Virtual Keyboard közvetlen utódjának tekinthető Bluetooth Virtual Keyboard egy parányi dobozka, mely infravörös fénytechnológia segítségével egy teljes méretű számítógépes billentyűzetet vetít az előtte elhelyezkedő bármilyen felületre. A felhasználóknak nincs más dolga, mint ezen a virtuális billentyűzeten nyomkodni a valóságban nem is létező gombokat, a többi már a fejlett technológia dolga.

Az 1.1-es, tehát még a régebbi Bluetooth vezeték nélküli technológiával kompatibilis, HID és SPP Bluetooth profilokat támogató eszköz a legtöbb Hewlett-Packard és Palm kéziszámítógépet, különböző okostelefonokat és természetesen a notebook és asztali számítógépeket is támogatja.

A Bluetooth Virtual Keyboard 90 milliméter magas, 34 milliméter széles, 24 milliméter vastag és 80 gramm tömegű, akkumulátora pedig egy feltöltéssel körülbelül kétórás használatot tesz lehetővé.

A termék bruttó 44 ezer forintos áron kapható az LCP Systems-nél.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés