Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung E770: zenelejátszós elegáns kagylómobil

Kütyük

Samsung E770: zenelejátszós elegáns kagylómobil

A Samsung a negyedik negyedévben egy újabb, fejlett zenelejátszó képességekkel felvértezett mobiltelefont kíván bevezetni a piacra.


A Samsung E770 divatos kagylóformát kapott a tervezőasztalon: bár a készülék nem tartozik az ultra-vékony modellek közé, 19,5 milliméteres vastagsága révén még így is igen csak karcsúnak nevezhető.

A kívül elhelyezett kiegészítő kijelző specifikációi egyelőre ismeretlenek, azt azonban már most tudni lehet, hogy a TFT technológiájú belső LCD 176×220 képpontos felbontású, illetve 18 bites színmélységének köszönhetően több mint 262 ezer színt képes megjeleníteni.

Az integrált vakus digitális fényképezőgép modul lelke egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS szenzor. Az elkészült felvételek nem csak a belső memóriában, hanem akár memóriakártyán is eltárolhatók.

A Samsung E770 kapcsán szólnunk kell még továbbá a külső dedikált zenegombokról, a fejlett hangfelismerő szolgáltatásokról, a Bluetooth kompatibilitásról, valamint a Java MIDP 2.0 támogatásról. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés