Connect with us

Hirdetés

technokrata

Autofókuszos 2 megapixeles LG mobil

Kütyük

Autofókuszos 2 megapixeles LG mobil

Az LG hivatalosan is bemutatta legújabb felsőkategóriás mobilját, a Nokia N90-re hajazó LG P7200-at.

A dél-koreai székhelyű vállalat P7200 típusjelzésű, széthajtható és elforgatható kialakítású modellje csukott állapotban mindössze 17 milliméter vastag. Ehhez egyébként 96 milliméteres hossz, 50 milliméteres szélesség és 105 grammos tömeg társul.


A fontosabb ismertetőjelek közé tartoznak az előlapon elhelyezett dedikált zenelejátszó gombok, illetve a hagyományos digitális fényképezőgépekre hajazó hátlap. Az autofókuszos beépített kamera segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen videózhatunk is a masinával. A telefon belső memóriája 68 MB-os, a bővítőslotba pedig mini TransFlash memóriakártyákat lehet behelyezni. Érdekesség az UMS funkció (USB Mass Storage): a készülék külön szoftver telepítése nélkül, PC-n mint egy egyszerű adattároló meghajtó használható.

A TFT alapokon nyugvó, 2 colos képátlójú belső főkijelző 176×220 pixeles felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, az ugyancsak TFT kiegészítő display pedig 96×96 képpontos és 65 ezer színű.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG P7200 nem csak a jó öreg GPRS, hanem az annál jóval gyorsabb EDGE technológiát is támogatja. A kereskedelmi forgalomban várhatóan 449 eurós, vagyis mintegy 113 ezer forintos áron debütáló készülék Java MIDP 2.0 és MMS kompatibilis, csengőhangjai pedig hatvannégy szólamúak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés