Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szolgáltatások az Origo-n

Kütyük

Új szolgáltatások az Origo-n

Bővítette elérhető szolgáltatásainak körét a site.

Új fórum
Számos új szolgáltatással újult meg az Origo fóruma. Megváltozott a belépés módja: a felhasználóknak e-mail címmel kell azonosítaniuk magukat – így más szolgáltatások, például a T-Online Fotótár, illetve a Zeneáruház is egyszerűbben érhető el számukra. Újítás, hogy a fórumozónak egyedi belépőoldala van, itt láthatja kedvenc topikjait, fórumos barátait, könyvjelzőit. A fórum további újdonsága, hogy a felhasználók csoportokat is létrehozhatnak, s az azonos érdeklődésű társaikkal együtt akár zárt, mások által nem látható topikokat is nyithatnak. Szintén nóvum az egyes topikok, hozzászólások minősítése, és könnyebb lett a szövegformázás is. Azon fórumozók pedig, akik több felhasználónevet használnak, egyszerűen válthatnak internetes személyiségeik közt, nincs szükség állandó ki- és belépésekre.

Egészség rovat
Az Origo és a DigiScience Kft. együttműködésében új ismeretterjesztő-betegtájékoztató rovat indult a portálon. A tartalomegyüttes azzal a céllal jött létre, hogy hiteles és közérthető információkat érhessenek el az interneten mindazok, akiket érdekel saját és családjuk egészsége, illetve közvetve vagy hozzátartozóikon keresztül érintettek egyes betegségekben. A tartalom szakmai színvonalát garantálja, hogy orvosok és egészségügyi szakemberek állították össze, illetve ellenőrizték.

Az orvos válaszol szolgáltatás alapelve, hogy a felvetett orvos-szakmai kérdésekre csak orvosok válaszolhatnak, illetve egyéb területeken is a szakmai kompetencia elvét kívánják érvényesíteni a szerkesztők. A Betegség A-Z rovatban pedig az olvasók mindent megtalálnak, amit az egyes betegségekről tudni érdemes.

Az új egészség rovatba szervesen beépül a már két éve elérhető Daganatok.hu weboldal, illetve az egy éve indult Allergia alrovat.

Fordítószolgáltatás
Teljes körű online ügyvitel lehetőségét nyújtó fordítószolgáltatást indított a portál a Corpus Communications-el együttműködésben. A Lector ötvözi a hagyományos humán fordítás szakszerűségét az egyszerűen és gyorsan kezelhető online elérhetőséggel. A rendszer igazi előnye – a professzionális fordítókon, a kedvező árain és a gyorsaságán túl – a korlátlan hozzáférésben rejlik.

A Lector jelenleg már 14 nyelven elérhető: angol, német, francia, olasz, cseh, héber, katalán, magyar, orosz, portugál, román, spanyol, szlovák, valamint arab és hindi. Több mint 40 kvalifikált, legtöbb esetben anyanyelvi fordító szolgálja ki a szakfordítási igényeket. A Lector azonnali árajánlatot készít az ügyfeleknek, akik a fordítási anyagokat föl-, és letölthetik, és a fizetést online vagy banki átutalással egyaránt intézhetik.

Apróhirdetés
Szeptemberben indult az Origo apróhirdetési rovata, amely az Expressz adatbázisát használja fel. Az olvasók 35 kiemelt témakör és több száz alkategória 200.000 apróhirdetése közül választhatnak. Keresni többféleképpen lehet az adatbázisban vagy az egyes kategóriákban böngészve, vagy a kiemelt ajánlatokra kattintva, vagy az egyszerű, vagy a részletes keresés használatával.

A rovat hamarosan bővül, várhatóan októberben indul az Origo autóbázis, amely minden elképzelhető autó és motor típusban tartalmaz hirdetéseket. Tervek szerint idén indul a portálon egy ingatlan tartalmi rovat. Ezzel párhuzamosan létrehozzák az Origo ingatlanbázist, amely ingatlan hirdetéseket tartalmaz.

Állással kapcsolatos oldal
Az Origo állásokkal kapcsolatos új oldala ingyenes álláskeresőt, állással kapcsolatos cikkeket tartalmaz. Az új oldalon lehetőség van álláshirdetés feladására, szavazásra, illetve szakértőket kérdezhetnek az érdeklődők. Komplex szolgáltatásokat is igénybe vehetnek az álláskeresők és a cégek egyaránt. Az álláskeresőknek a szolgáltatás segít megírni az önéletrajzát, amelyet kiemelhetnek a portálon. A munkavállalók a karrier-tanácsadás mellett felmérhetik a bevételeiket a fizetési analízis segítségével. A cégek az önéletrajzi adatbázisban és a fizetési statisztikákban böngészhetnek, illetve HR-tanácsadást kérhetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés