Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem lesz Samsung i750-es okostelefon

Kütyük

Nem lesz Samsung i750-es okostelefon

Korábbi terveivel ellentétben a Samsung várhatóan nem fogja piacra dobni az i750 típusjelzésű okostelefont.


Mint ismeretes, az i750 a rendkívül sikeres Samsung i730 Pocket PC telefon GSM változata lett volna. Az IFA 2005 szakkiállításon a dél-koreai vállalat munkatársai azt nyilatkozták, hogy az i750 sem Európában, sem pedig a világ egyéb részein nem fog megjelenni, de a projekt beszüntetésének pontos okai egyelőre ismeretlenek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a manapság oly divatos szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Samsung i730-ban egy igen csak méretes és nagy felbontású kijelző teljesít szolgálatot. A 2,8 colos képátlójú LCD panel egyrészt 240×320 képpontos felbontással, másrészt pedig 16 bites színmélységgel, vagyis 65.536 színárnyalattal büszkélkedhet.

A készülékre a legújabb mobil Microsoft szoftver, a Windows Mobile 2003 for Pocket PC Second Edition került, ami többek közt azt jelenti, hogy a kijelzőn mind függőleges, mind pedig vízszintes irányban megjeleníthető a kép. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy az i730-ban pontosan milyen típusú mikroprocesszor leledzik, azt azonban már most tudni lehet, hogy a belső memória mérete 64 MB. Akinek ez a memória kevés lenne, igénybe veheti az SDIO kompatibilis bővítőhelyet, mely SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyák fogadására egyaránt alkalmas. További fontos specifikáció többek közt a Wi-Fi támogatás, illetve a beépített sztereó hangrendszer.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés