Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendhagyó kialakítású új Samsung mobiltelefon

Kütyük

Rendhagyó kialakítású új Samsung mobiltelefon

A Samsung legújabb, kagylóformájú mobiltelefonjának legfontosabb ismertetőjele, hogy kijelzője nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható.


A Samsung SCH-V670 típusjelzésű készülék csukott állapotban 98,6 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 27,5 milliméter vastag.

A 90 gramm tömegű, EV-DO szabványú újdonság belső kijelzője egy igazi gyöngyszem: a 2 colos képátlójú, TFT technológiájú LCD 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A kívül elhelyezett kiegészítő LCD 1,06 colos képátlóval, valamint 128×96 képpontos felbontással bír. Az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép optikája szokatlan módon a telefon oldalán kapott helyet.

A kereskedelmi forgalomban mintegy 500 dolláros (100 ezer forint) áron debütálú telefonban lényegében az összes új fejlesztés helyet kapott. A készülékben találunk többek közt egy TV tunert, egy GPS helymeghatározó modult, egy MP3 lejátszó alkalmazást, egy VOD (Video On Demand) szolgáltatást, egy PDF állománykezelőt, egy infravörös portot, ezenkívül pedig a PictBridge közvetlen nyomtatási lehetőség sem hiányzik a telefonból.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés