Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlan Internet böngészés a Samsung szélesvásznú mobilján

Kütyük

Korlátlan Internet böngészés a Samsung szélesvásznú mobilján

Vadonatúj webböngésző alkalmazást kap a Samsung egyik nemrégiben bejelentett 3G mobiltelefonja.

A különböző mobiltartalom szállítási szolgáltatásokkal foglalkozó Access bejelentette, hogy NetFront nevezetű browser alkalmazása szerves részét képezi a Samsung féle SGH-Z130 típusjelzésű mobiltelefonnak. Az új alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók lényegében bármilyen Internetes oldalt meg tudnak nézni a telefonjukon. ˝Az SGH-Z130 jelen pillanatban a világ egyik leginnovatívabb készüléke, melyet az Access-féle NetFront révén újabb képességekkel ruháztunk fel˝ – nyilatkozta Chulhwan Lee, a Samsung egyik vezető munkatársa, aki elmondta, hogy a szoftver többek között OMA 2.2, WML, HTML 4.01 és cHTML kompatibilis, valamint minden további nélkül képes megjeleníteni PDF állományokat is.


A Samsung korábban bejelentett 3G készülékei, mint például az SGH-Z105, az SGH-Z107 és az SGH-Z110 egytől egyig szétcsúsztatható kialakítással rendelkeztek, és mondhatni semmi különleges nem volt bennük. A ˝szélesvásznú˝ Samsung SGH-Z130 ezzel szemben speciális elforgatható kialakítást kapott: a telefon felső kétharmadában elhelyezett, alaphelyzetben függőleges orientációjú kijelző 90 fokkal elforgatható, és így előcsalogatható a mindaddig rejtett digitális fényképezőgép optikája.

A jó öreg GSM (GPRS) és 3G (UMTS) hálózatokban egyaránt használható Samsung SGH-Z130 TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 176×220 képpontos felbontással rendelkezik és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A beépített kamera segítségével maximum 1 megapixeles felbontású fényképeket, illetve kisebb videóanyagokat lehet felvenni. A belső memória mérete 48 MB.

Jó hír, hogy a legújabb harmadik generációs Samsung mobiltelefonból a Java támogatáson és a hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokon kívül a Bluetooth vezérlőchip sem hiányzik. A Samsung SGH-Z130 112 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 120 gramm tömegű.

A készülék Európában elsőként a német T-Mobile-nál kapható: a 379 eurós (95 ezer forint) teljes árú újdonság Relax100 csomagban 99,95 euró (25 ezer forint) ellenében vihető haza.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés