Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile rendezvénysorozat a biztonságos kerékpározásért

Kütyük

T-Mobile rendezvénysorozat a biztonságos kerékpározásért

A kerékpározás a közlekedésben, az egészség megőrzésében és a szabadidő hasznos eltöltésében egyaránt fontos szerepet játszhat. A világszerte számos országban jelenlévő T-Mobile évek óta támogatja ezt a sportágat, ezért a T-Mobile Magyarország Rt. április végétől kerékpáros rendezvényeken szervezett programokkal járul hozzá a biztonságos biciklizés magyarországi népszerűsítéséhez.

A ma még hiányos infrastruktúra ellenére egyre többen ismerik fel a kerékpár előnyeit és járják az utakat biciklivel, azonban a kellemes időtöltésre, sportra és közlekedésre egyaránt alkalmas eszköz használói sokszor kerülnek veszélyes helyzetekbe. A T-Mobile világszerte a kerékpársport, valamint a T-Mobile Team támogatója és a biztonságos kerékpározás elkötelezett híve. A sportos életmód és a balesetmentes közlekedés népszerűsítése érdekében a hazai piacvezető mobilszolgáltató az elkövetkezendő hónapokban több rendezvényen hívja fel a figyelmet a biztonságos kerékpározásra. Április 30-án Dunaújvárosban indul útjára az öt helyszínt érintő programsorozat.

A T-Mobile támogatását élvező, kerékpáros bemutatókkal, ügyességi versenyekkel, KRESZ vetélkedőkkel és egyéb szórakoztató eseményekkel színesített programokon azok is részt vehetnek, akik még csak ˝barátkoznak˝ a kerékpározás gondolatával. A látogatók a kikapcsolódás mellett megismerhetik a különböző kerékpáros védőfelszerelések használatát és a praktikus tanácsokon kívül hasznos ajándékokkal is gazdagodhatnak.

A T-Mobile támogatását élvező kerékpáros programok:
Dunaújváros, Bringatúra – április 30.
Budapest, Hármashatár-hegy, Mountain Bike Maraton – május 1.
Veszprém-Budapest, T-Mobile Túra – június 6-12.
Szekszárd, Gemenci Nagydíj – július 6-9.
Mátraháza, Mátra Maraton – szeptember 3-4.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés