Connect with us

Hirdetés

technokrata

Négyszögletes új BenQ zenemobil: 3D-s hangzás, rádió, dalszöveg megjelenítés

Kütyük

Négyszögletes új BenQ zenemobil: 3D-s hangzás, rádió, dalszöveg megjelenítés

A BenQ most debütált legújabb mobiltelefonjáról már első pillantásra lerí, hogy egy kifejezetten zenecentrikus készülékhez van szerencsénk.


A keresztségben BenQ Z2 nevet kapott újdonság különleges formai kialakítással rendelkezik: négyszögletes designja leginkább a Nokia 7600-hoz hasonlatos. A 66 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 20 milliméter vastag BenQ Z2 egész pontosan 106 grammot nyom a mérlegen.

A napokban New Orleans-ban megrendezett CTIA Wireless szakkiállításon debütált telefon 1,5 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelzője 128×128 pixeles felbontású, illetve 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú. A digitális zoom funkcióval ellátott fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles (1.280×960 pixel) felbontású fotókat lehet készíteni.

A divatos fehér, sárga, kék és pink színekben kapható BenQ Z2 egy igazi zenefon. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a telefonba többek közt egy sztereó FM rádió, illetve fejlett zenelejátszó funkciók is bekerültek. A digitális muzsikákat egyrészt az 58 MB méretű belső memóriában, másrészt pedig a bővítőslotba helyezett miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon lehet eltárolni. A nagytudású MP3 lejátszó mellett említést érdemel a 3D-s térhatású hangzásvilág, a dalszöveg megjelenítési funkció, valamint a hangrögzítési lehetőség. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, Java kompatibilis kis készülék egy feltöltéssel maximum 3-5 órás beszélgetési időt, illetve 85-150 órás készenléti időt biztosít számunkra.

A BenQ Z2 várhatóan valamikor a második negyedévben jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés