Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Panasonic Mobile bemutatta 2005-ös termékkínálatát

Kütyük

A Panasonic Mobile bemutatta 2005-ös termékkínálatát

A Panasonic bemutatta megújult ultravékony és stílusos telefonkészülék-kínálatát.

Ebben megtalálható többek között a megapixeles fényképezőgéppel felszerelt VS (Visual Slim – Feltűnően Vékony) sorozat, a hosszú élettartamú akkumulátorral és fényképezővel ellátott karcsú MX (Maximum Endurance – Maximális Kitartás) sorozat, a sportos megjelenésű telefonokat felvonultató SA (Sporty and Active – Sportos és Aktív) sorozat, valamint az SC (Stylish Colour or Camera – Stílusos Színes vagy Fényképező) sorozat, amely a pehelykönnyű színes kijelzős és fényképezővel is rendelkező telefonok családja. Mindemellett a Panasonic bemutatta első UMTS telefonkészülékét, és új Symbian Series 60 Platform alapú X800 okostelefonját.


Panasonic Mobile újdonságok
-3G (UMTS/W-CDMA): A Panasonic bemutatta az első 3G mobiltelefonjátt, a VS9-et, valamint 3G beltéri lefedettség megvalósítására szolgáló mobil kommunikációs infrastruktúra berendezéseit (Pico BTS, Fiver Megosztott Antenna Rendszer, RF Jelismétlő) és mérőberendezéseit (Terület Analizátor).
-Okostelefon: Az X800 és X700 kiállításával a cél a mobil üzleti megoldások élőben történő demonstrálása az előre telepített Quickoffice szoftver és a miniSD kártya PC-vel együttműködésben történő használata révén.
-GSM: Az új és a meglévő GSM készülékek működő példányai, melyek között már megtalálható a vékony és stílusos, megapixeles fényképezővel rendelkező telefonok is.
-Tartalom: A ˝Panasonic Box˝ a Tartalomszolgáltatók és a beépített és letölthető tartalmat Fejlesztők támogatására szolgál.
-SD kártya: Bemutatkoztak a fejlett mobiltelefonokban is használható Panasonic SD memóriakártyák, és az ezeket támogató fejlesztői eszközök, melyekkel a rendszer alkalmazási területei kibővülnek, így audio/videó adatmegosztásra, magasabb biztonságú elektronikus tartalomszolgáltatásra az SD-Audio/Video és SD-Binding alkalmazásával, a smartSD támogatásával mobil kereskedelmi tranzakciókra is használható

Az új GSM termékcsalád – ultravékony, ultrakönnyű és ultra-stílusos
A Panasonic új GSM termékcsaládjának tagjai ultravékony és ultra-stílusos modellek. A VS sorozat, ami a VS7 és VS3 modellekből áll, különlegességei a megapixeles fényképezővel, és a mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes ultra-fényes kijelzővel rendelkező ultravékony mobilok, amelyek az egymáshoz illeszkedő ˝X-Changeable Covers˝ cserélhető előlapoknak és tartalomnak köszönhetően valóban egyedivé varázsolhatók.

Az MX sorozat az MX7 és MX6 készülékekből áll. A sorozat nagy teljesítményű, hosszú élettartamú, ˝Maximális Kitartásra˝ tervezett akkumulátorral van felszerelve, és a hosszabb akkumulátor kapacitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszabb ideig játszhassanak vagy fotózhassanak. Az SA sorozat (SA7 és SA6) sportos és aktív formája révén tökéletes választás a mindig szabadban lévő örökmozgóknak. Végezetül, az SC sorozat (SC3 és A210), a csillogó, ultrakönnyű ˝stílusos fényképező vagy szín˝ család üzenetjelző fényekkel teszi az üzenetküldést még örömtelibbé.

A Panasonic Cannes-ban bemutatta jelenlegi mobiltelefon választékát is, a parányi A100 sorozattól az első okostelefonig, az X700-ig.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés