Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia cáfol: az N-Gage nem vonul ki a piacról

Kütyük

A Nokia cáfol: az N-Gage nem vonul ki a piacról

A Nokia határozottan cáfolja azon korábbi sajtóértesüléseket, melyek szerint a finn vállalat fel kíván hagyni az N-Gage mobil játékgép projekttel.


˝A Nokiának nem áll szándékában beszüntetni az N-Gage gyártását és fejlesztését. Továbbra is elkötelezettek vagyunk az N-Gage mellett, a termék nem fog eltűnni a piacról˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a cég szóvivője, majd hozzátette, hogy az N-Gage termékcsalád megszüntetésével kapcsolatos korábbi pletykák minden valós alapot nélkülöztek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egyes források tudni vélték, hogy a Nokia a kutatási és fejlesztési részleg átalakításának egyik állomásaként 2006 elején bezárja a németországi Bochumban található üzemét, ami együtt jár azzal, hogy az N-Gage szépen lassan nyugdíjba vonul. Ezen források szerint a Nokia azért tervezte az N-Gage projekt törlését, mert az eddigiekben két kiadást megélt mobiltelefon játékgép nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket.

Az elmúlt időkben rengeteg időt és pénzt fordítottunk különböző N-Gage fejlesztésekre, így eszünk ágában sem áll kivonulni a piacról – reagált a Nokia szóvivője, majd hozzátette, hogy a Nintendo DS és a Sony PSP megjelenése sem tántorítja el a Nokiát eredeti céljai teljesítésétől.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés