Connect with us

Hirdetés

technokrata

E-TEN M500 okostelefon: 400 MHz-es processzor, 64 MB memória

Kütyük

E-TEN M500 okostelefon: 400 MHz-es processzor, 64 MB memória

Az E-TEN újabb okostelefonnal, az M500 típusjelzésű készülékkel jelent meg a piacon.


Az E-TEN M500 Samsung S3C2440-es mikroprocesszora 400 MHz-es működési frekvenciával rendelkezik, vagyis az újdonságot használóknak vélhetően nem sok gondja akad majd lassú programfuttatásból kifolyólag. A nagy teljesítményű processzor mellé 64 MB RAM memóriát helyeztek a fejlesztők, de a telefon memóriája természetesen könnyedén tovább bővíthető. Mivel a bővítőhely SDIO kompatibilis, ide nem csak SD (Secure Digital) memóriakártyák, hanem egyéb kommunikációs kártyák is behelyezhetők.

A mai elvárásoknak megfelelően az E-TEN M500-at egy digitális fényképezőgép modullal is felvértezték. A kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, a fényképezést pedig négyszeres digitális zoom, illetve integrált vaku segíti.

A 112 milliméter hosszú, 61 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 170 gramm tömegű, Microsoft Windows Mobile 2003 Phone Edition operációs rendszerű smartphone-ban egy nem kevesebb mint 1440 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyári adatok szerint 4 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít. A GSM, GPRS és Bluetooth kompatibilis eszköz PDA üzemmódban 10-15 órán át képes üzemelni. A várható árral kapcsolatban sajnos egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés