Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-P735: megapixeles kamera, memóriakártya, MP3 lejátszás

Kütyük

Samsung SGH-P735: megapixeles kamera, memóriakártya, MP3 lejátszás

A Samsung egyik legújabb széthajtható mobiltelefonjának, az SGH-P735-ös modellnek nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható a felső része.


Így például megoldható, hogy az előlapot fordítva, vagyis kijelzővel kifelé hajtsuk vissza a billentyűzetre. A 91 milliméter hosszú, 43 milliméter széles, 23 milliméter vastag és 127 gramm tömegű készülék háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes és természetesen GPRS kompatibilis, viszont a gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát még nem támogatja.

A beépített digitális fényképezőgép 1 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb felbontású videóanyagok rögzítésére képes. Az elkészült képek és videók egyrészt a telefon belső memóriájában, másrészt pedig a bővítőhelybe helyezett RS-MMC (Reduced Size MultiMediaCard) memóriakártyákon tárolhatók el. A többek közt MP3 lejátszási képességekkel is rendelkező Samsung SGH-P735 nagy kapacitású lítium-ion akkumulátorának köszönhetően 4 órás beszélgetési idővel, illetve maximum 7 napos készenléti idővel rendelkezik.

A nagy felbontású színes kijelzővel szerelt, Java MIDP 2.0 kompatibilis Samsung újdonság az Egyesült Államokban a T-Mobile-nál egy éves szerződéssel jelenleg 499 dolláros áron kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés