Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: MobiTrend – mindent felülmúló siker a vállalati távközlésben

Kütyük

Pannon GSM: MobiTrend – mindent felülmúló siker a vállalati távközlésben

A Pannon GSM 2004. július 23-án írta alá a szerződést ötezredik MobiTrend ügyfelével.

A kis- és középvállalatok minden telekommunikációs igényét kielégítő, komplex megoldás számszerűsíthető sikere egy hatványozottan emelkedő tendenciára világít rá: a hazai vállalati életben mind többen választják a Pannon GSM-et a cég egyetlen, teljes körű távközlési szolgáltatójaként.

A Pannon GSM 2003. elején vezette be az 5-70 főt foglalkoztató vállalkozások igényeire optimalizált telefonhálózati szolgáltatását, a MobiTrendet. A hagyományosan vezetékes rendszerekkel megoldott belső és külső kommunikációs csatornák rugalmatlansága és helyhez kötöttsége helyett a MobiTrend teljes bővítési és mozgási szabadságot kínál felhasználóinak. Ugyanakkor a gyorsabb és biztosabb elérhetőség mellett komoly megtakarításokat is eredményez a MobiTrend, hiszen a hívások felhasználónként és típusonként külön számlázhatók, így tökéletesen elkülöníthetőek a vállalati és magán beszélgetések, amelyeket ráadásul kivételesen kedvező percdíjakkal – vállalaton belül akár ingyenesen – bonyolíthatnak le a munkatársak.

Rugalmasságának és költséghatékony megoldásainak köszönhetően a MobiTrend és vele a Pannon GSM mára a hazai vállalati távközlési piac meghatározó szereplőjévé vált. A mobil szolgáltató az elmúlt két év során 3 százalékkal növelte piaci részesedését a szektorban, és többek között a független szakmai megítélés szerint is kiemelkedő minőségű MobiTrend révén maga is nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a vállalati szférában ugrásszerűen növekedjen a mobil penetráció. Ugyanakkor a vezetékes telefonközpontoknál sokoldalúbb híváskezelési és kommunikációs lehetőségeket kínáló MobiTrend jelentős mértékben növelte a Pannon GSM előfizetői bázisát is.

˝Az elmúlt másfél év fényesen igazolta, hogy a MobiTrend szolgáltatás megteremtésével valós, égető szükségletekre kínáltunk megoldást˝ – nyilatkozta a jubileumi szerződés megkötésekor Kőnig Róbert, a Pannon GSM üzleti divízióért felelős vezérigazgató-helyettese. ˝A szolgáltatás eddigi elsöprő sikere alapján egyértelműen a vállalati távközlés jövőjének tekinthető: becsléseink szerint három éven belül kis- és középvállalati ügyfeleink nyolcvan százaléka a MobiTrendet választja˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés