Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sagem több mint 1 millió kagylóformájú készüléket adott el

Kütyük

A Sagem több mint 1 millió kagylóformájú készüléket adott el

A Sagem bejelentette, hogy az általa eddig értékesített clam-shell készülékek száma meghaladja az 1 milliót.

A Sagem mobiltelefon portfolióját új formákkal is bővítette a fogyasztók elvárásainak megfelelően. A kihajtható forma is része ennek a stratégiának, védi a kijelzőt és a billentyűzetet, amikor be van csukva. Ez a kompakt kialakítás nagyon kényelmes használatot tesz lehetővé nyitott állapotban, felhasználóbarát módon lehetővé téve a különböző szolgáltatások elérését.

A Sagem több mint egy éve kínál többféle kihajtható készüléket: a myC-1 egy belépő kategóriás készülék fekete-fehér kijelzővel, a myC-2 és a myC-2-2 telefonok már színes kijelzősek, míg a legújabb myC-3b egy rubintvörös és fém borítású készülék, kifejezetten a női célcsoport számára. Ez utóbbi egy igazi divatkiegészítő ˝púderdoboz˝ formájával, rúzs alakú antennájával, tükrös ablakával és nagy kijelzőjével mely támogatja a legújabb multimédiás alkalmazásokat. Létezik ezeken kívül a myC-3 típus is mely a myC-3b fekete színű változata.

A myC termékvonal elsősorban Európában került bevezetésre és az eddig eladott több mint 1 millió készülék igazolja a növekvő keresletet ezen típusok iránt.

A Sagem az év második felében tovább bővíti kínálatát még modernebb formákkal a közép és felső közép kategóriás készülékek területén is. Azok a készülékek további multimédiás alkalmazásokkal, mint pl. zoom-os digitális kamera fognak rendelkezni tovább erősítve a Sagem pozicióját számos piacon.

˝Folyamatosan figyeljük a piacot és a különböző típusú készülékek iránti kereslet hatására bővítjük portfoliónkat kihajtható és szétcsúsztatható készülékekkel. Ez a stratégia, melyet kínai partnerünkkel a Bird-del közösen valósítunk meg, lehetővé teszi, hogy kielégítsük az újszerű formák iránti fogyasztói egyre növekvő fogyasztói igényeket˝ – mondta Thierry Buffenoir a Sagem Mobil Divíziójának igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés