Connect with us

Hirdetés

technokrata

CF62: vadonatúj széthajtható mobil a Siemens-től

Kütyük

CF62: vadonatúj széthajtható mobil a Siemens-től

Németország vezető mobiltelefon gyártója, a Siemens Mobile Madridban nem csak a high-end kategóriás CX65-ről, hanem a középkategóriás CF62-ről is lerántotta a leplet.

A kompakt méretű, széthajtható kialakítású Siemens CF62 mindössze 85 grammot nyom a mérlegen. A készülék külső kiegészítő kijelzője ugyan csak monokróm, viszont belső fő kijelzője CSTN technológiájú és 65.536 színárnyalatot tud megjeleníteni. Sajnos a CF62 nem rendelkezik beépített digitális fényképezőgéppel, azonban kapható lesz hozzá egy külsőleg csatlakoztatható, vakuval is ellátott kamera modul.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes Siemens CF62 a mai elvárásoknak megfelelően GPRS kompatibilis, képes a polifonikus csengőhangok megszólaltatására és természetesen a Java alkalmazások futtatása sem jelent gondot a számára.

A Siemens CF62 a gyári specifikációk szerint maximum 5 órás beszélgetési időt és 220 órás készenléti időt biztosít használója számára. A Siemens képviselői elmondták, hogy amennyiben minden jól megy, akkor a CF62 forgalmazása Európában már áprilisban meg fog kezdődni, nem sokkal ezt követően pedig az ázsiai és latin-amerikai piacokon is felbukkan majd az újdonság.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés