Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Netscape Internet-szolgáltatás

Kütyük

Elindult a Netscape Internet-szolgáltatás

Az America Online szerdán elindította diszkontáras Internet-szolgáltatását, melynek neve a sokat megélt böngészőtől, a Netscapre-től származik.

5 cent híján 10 dollárért kínálja az AOL az USA polgárai számára a Netscape névre keresztelt szolgáltatást, melyről itt, a Terminalon először még december közepén írtunk. Ezért az összegért korlátlan Internet-hozzáférés jár a modemmel (dial-up) rendelkezők számára, illetve e-mailes postafiókot is kapnak a leendő ügyfelek. Emellé még hozzátartozik egy, a böngészőbe integrált Google keresősor valamint a Netscape kezdőlapjára mutató linkek.

Az Egyesült Államokban olcsónak mondható Internet-szolgáltatás elindítására azért szánta el magát a vállalat, mert az elmúlt két évben számos modemes előfizetőjét vesztette el. Ennek részben az általa nyújtott dial-up előfizetés magas ára, részben a DSL-re való átállás volt az oka. Az AOL így ezen lépésével igyekszik valamennyit visszaszerezni elvesztett részesedéséből (többek között a minél nagyobb siker eléréséért vetette be az ismert márkanevet, a Netscape-et is).

Nem ez a vállalat az egyetlen, amely ilyen alacsony áron kínál Internet-szolgáltatást: a ComuServe például ugyanennyiért nyújtja hasonló előfizetését, igaz, ennek használata havi 20 órára le van korlátozva.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés