Connect with us

Hirdetés

technokrata

SH066P – a mobiltelefonok működését zavaró, mobil formájú készülék

Kütyük

SH066P – a mobiltelefonok működését zavaró, mobil formájú készülék

Egy brit elektronikai cég a napokban megkezdte legújabb terméke forgalmazását, mely újdonság nem más, mint egy mobiltelefon formájú, a hagyományos mobiltelefonok működését zavaró apró készülék.

Habár az ilyen és ehhez hasonló berendezések használatát a világ legtöbb országában tiltják a törvények, a gyártó csak az Egyesült Királyságban élők számára tiltja a berendezés megvételét.

A két külső antennával rendelkező SH066P Personal Cell Phone Jammer a gyári specifikációk szerint 20 mW-os kimenő teljesítménnyel rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy a környezeti tényezőktől függően mintegy 10-15 méteres körzetben blokkolja a mobiltelefonok működését.

A vállalat a leginkább egyes korábbi Ericsson telefonokhoz hasonló szerkezetet elsősorban azoknak ajánlja, akiket a buszon, vagy vonaton utazva, étteremben, vagy színházban tartózkodva zavarja a ki nem kapcsolt, illetve le nem halkított mobiltelefonok csörgése, illetve, hogy ezen készülékekkel tulajdonosaik másokat zavaró beszélgetéseket folytatnak. A 170 fontos áron kapható SH066P Personal Cell Phone Jammerhez a gyártó különböző töltőket és tartalék akkumulátorokat is forgalmaz.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés