Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Motorola C350 utódja, a C450

Kütyük

Jön a Motorola C350 utódja, a C450

Egyes források szerint még ebben a hónapban meg fog jelenni a kereskedések polcain a Motorola jelenlegi belépőszintű mobiltelefonjának, a C350-nek az utódja.

A keresztségben C450 nevet kapott készülék újdonság révén minden további nélkül lehet multimédiás üzeneteket küldeni, illetve fogadni, ezenkívül pedig a telefon Java kompatibilitása is említésre méltó.

A cserélhető előlapú Motorola C450 ezenkívül 4.096 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzőjéről, polifonikus csengőhangjairól, valamint fejlett SMS, illetve EMS üzenetküldési szolgáltatásairól ismerszik meg. Az elődhöz hasonlóan a C450 típusjelzésű készülék is el van látva egy nagytudású zeneszerkesztő programmal, melynek segítségével pillanatok alatt új csengőhangok és egyéb dallamok szerkeszthetők.

A GPRS kompatibilis Motorola C450 sem integrált digitális fényképezőgéppel, sem külső kamera csatlakoztatási lehetőséggel nem rendelkezik, igaz ez egy low-end kategóriás készüléktől nem is várható el. A sajnos infravörös portot is nélkülöző Motorola C450 kereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés