Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tajvani okostelefonok a Motorola kínálatában

Kütyük

Tajvani okostelefonok a Motorola kínálatában

Nem sokkal azt követően, hogy szárnyra keltek az első olyan pletykák, melyek szerint a CMCS (Chi Mei Communication Systems) okostelefonokat fog szállítani a világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Motorolának, a legfrissebb információk már arról szólnak, hogy a Motorola két másik tajvani gyártóval is beszállítói szerződést kíván kötni.

Magukat megnevezni nem kívánó források tudni vélik, hogy az amerikai székhelyű Motorola a Compal Electronics-szel, illetve annak egyik leányvállalatával, a Compal Communcations-szel fog társulni, még pedig konkrétan Microsoft operációs rendszerű okostelefonok fejlesztése, illetve gyártása kapcsán. Amennyiben az informátoroknak hinni lehet, a Chi Mei Communication Systems, a Compal Electronics, illetve a Compal Communications egymástól teljesen független okostelefon fejlesztéseket fog folytatni, az említett cégek első modelljei pedig várhatóan a jövő esztendőben tűnnek majd fel a Motorola kínálatában.

A Motorolával összefüggésbe hozott három tajvani nagyvállalat közül egyértelműen a Compal Communications rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal az okostelefonok fejlesztését illetően, ugyanis a vállalat nemrégiben dobta piacra AR11 típusjelzésű Microsoft alapú okostelefonját, illetve E365 típusjelű kamerás mobilját. A cég legújabb, immár második generációs okostelefonja állítólag AR22 néven fog forgalomba kerülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés