Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens bemutatta legújabb mobilját, az ST55-öt

Kütyük

A Siemens bemutatta legújabb mobilját, az ST55-öt

Alighogy a Siemens nemrégiben bemutatta első integrált digitális fényképezőgéppel felvértezett mobiltelefonját, az MC60-at, máris itt egy újabb kamerás mobil a német gyártótól, még pedig a keresztségben ST55 nevet kapott készülék.

A Siemens vadonatúj high-end kategóriás mobiltelefonja 0,3 megapixeles felbontású integrált fényképezőgépet tudhat magáénak, TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzője pedig a mai trendnek megfelelően immár több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

Említésre méltó, hogy a Siemens ST55 integrált kamerája négyszeres digitális zoom szolgáltatást biztosít a felhasználók számára, valamint, hogy LCD-je rendkívül nagy, 120×160 pixeles felbontással rendelkezik. Sajnos a készülék beépített memóriája nem túl nagy, manapság ugyanis már nagyon kevésnek számít az 1,2 MB tárolókapacitás, melynél a konkurens gyártó hasonló kategóriás modelljei a legtöbb esetben háromszor-négyszer nagyobb memóriát biztosítanak a fényképek és egyéb adatok tárolására.

Mondanom sem kell, hogy a Siemens ST55 teljeskörű MMS kompatibilitással rendelkezik, ezenkívül pedig képes a negyvenszólamú csengőhangok kezelésére, GPRS Class 10 támogatást tudhat magáénak, WAP böngészője pedig 2.0 verziószámmal rendelkezik. A 99x47x22 milliméteres méretekkel, illetve 87 grammos tömeggel rendelkező vadonatúj Siemens mobil a gyártó ígéretei szerint még ebben a hónapban fel fog bukkanni az európai piacokon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés