Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone 100 százalékos lebeszélhetőséget ajánl havidíjas ügyfeleinek

Kütyük

A Vodafone 100 százalékos lebeszélhetőséget ajánl havidíjas ügyfeleinek

Magyarországon először a Vodafone biztosítja havidíjas ügyfeleinek a 100 százalékos lebeszélhetőséget június elejétől.

Az ajánlat részeként az előfizetéses Rock´n´Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó 3125 Ft-os alap havidíj egésze.

A Rock´n´Roll Max tarifacsomag már nemcsak a konkurencia havidíjas, hanem akár a feltöltőkártyás ügyfelei számára is kedvezőbb, versenyképesebb megoldás két ok miatt, hiszen hűségnyilatkozat nélkül és lebeszélhető havidíjjal is igénybe vehető, s így még nagyobb szabadságot ad a felhasználónak.

Ezzel a lépéssel a Vodafone most a magyar mobilpiac közel 80 százalékát uraló feltöltőkártyás tábor számára is lehetővé tette, hogy havidíjas konstrukciót válasszanak, s élvezhessék azokat az előnyöket, amelyeket korábban a havidíjas ügyfelek kaptak meg; például a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségeket, a plusz szolgáltatásokat (GPRS Internet), s a hűségprogramban való részvételt.

A Vodafone már régóta nyújt kedvezményeket különböző opciókkal az előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára, például a kedvezményes vezetékes beszélgetési lehetőséget biztosító Fix opcióval, amely egy kiválasztott körzetbe egész nap bruttó 11,25 Ft-os percdíjat nyújtó, vagy a csúcsidőben hálózaton belül akár bruttó 6 Ft-os percdíjat biztosító Csúcs opcióval. Az új Max opció havidíja mindössze bruttó 625 Ft.

Az alap előfizetési havidíj (bruttó 3125 Ft) belföldi hálózaton belüli és kívüli beszélgetésre, hangposta használatra, s egyéb hangszolgáltatásokra használható fel. Ha az ügyfél csak SIM kártyával vásárolja a Rock´n´Roll Max tarifacsomagot, akkor most ezt az aktiválási díj elengedésével, hűségnyilatkozat aláírása nélkül teheti meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés