Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az amerikai AT&T Microsoft operációs rendszert futtató telefont mutat be

Kütyük

Az amerikai AT&T Microsoft operációs rendszert futtató telefont mutat be

Már jelen pillanatban is kapható a piacon az O2 XDA, mely a PDA és a mobiltelefon előnyeit (és hátrányait) ötvözi, de máris kapható az új Siemens SX56, Windows alapokon.

A Siemens nemrég bejelentette, hogy a Windows alapú Pocket PC-s telefonját fogja gyártani az amerikai AT&T-nek, már a jelenlegi hónaptól kezdve. A telefon nagyon hasonlít az XDA-hoz, azaz egy nagyteljesítményű PDA-t ötvöz egy GSM 900/1900-as telefonnal. A Siemens a telefont üzleti és otthoni változatban is kínálni fogja.

Természetesen a GPRS kompatibilitás nem hiányzik a készülékből, így gyakorlatilag mindig online lehetünk a mini-számítógépünk segítségével. A vállalati verzió biztosítani fogja a Microsoft Office komponensek közötti szinkronizálást, így a találkozók, dokumentumok és egyéb elektronikus anyagok mindig elérhető maradnak.

A telefon kijelzője egy 4.096 szín megjelenítésére képes érintőképernyős TFT, ami lehetővé teszi a virtuális billentyűvel való gyorsabb kódolást. Természetesen az olyan „extrák” is helyet kaptak a telefonban, mint a kézírás felismerő, diktafon, MP3 lejátszó, bővítőhely, IrDA port. Érdekessége a darabnak, hogy opcionálisan csatlakoztatható hozzá az összehajtható mobil billentyűzet.

Az üzleti verzió már kapható a szolgáltatónál, és az otthoni csomag is heteken belül elérhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés