Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szingapúrban is ingyen küldhető az MMS

Kütyük

Szingapúrban is ingyen küldhető az MMS

A SingTel indította el a szolgáltatást, egyelőre ingyenesen.

A mai napon (szeptember 9.) indult el az első MMS szolgáltatás odaát. Az összes MMS kompatíbilis felhasználó kapott egy MMS üdvözlőt, tájékoztatván őket a legfontosabbakról. Természetesen a hagyományos készülékkel rendelkezőkről sem feledkeztek meg: ők SMS-ben kaptak értesítést arról, hogy az Interneten hol nézhetik meg a nekik szóló multimédiás csomagot.

A szolgáltatással együtt olya kiegészítő lehetőségek is elérhetők, mint a közlekedési helyzetképek lekérése (a *700-as számot hívva) a városszerte elhelyezett webkamerákról.

A világ más pontjain (Ausztrália, Fülöp szigetek) a SingTel már korábban elindította az MMS szolgáltatását, így a most bekapcsolódott szingapúri felhasználók már az MMS roaming előnyét is élvezhetik.

Andrew Buay, a SinTel-től elmondta, hogy „A digitális fényképező és a mobiltelefonok keresztezéséből született telefonok nagy valószínűséggel az MMS forgalom fellendülését fogják hozni. Ez igaz mind a saját magunk által küldött képekre, mind a letöltött tartalomra. Várhatóan a felhasználók egymást fogják a szolgáltatás használatára ösztönözni, hiszen ha az egyik egy számára kedves képet kap, nagy valószínűséggel pár barátjának is el fogja azt küldeni”.

A SingTel bevezető ajánlata, hogy minden GPRS felhasználó október 31-ig ingyen használhatja a szolgáltatást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés