Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arcmozgás animálása Nokia 7650-esen

Kütyük

Arcmozgás animálása Nokia 7650-esen

Ami egyelőre még PC-ken sem mindennapi, év végétől a Nokia 7650-es telefonokban már elérhető lesz.

Az Anthropics Technology már elkészítette a szoftvert, sőt az első teszteken már át is ment az új „találmány”. A cég állítása szerint az MMS kompatíbilis FacePlayer már teljesen működőképes a nemrég mindehol piacradobott Nokia 7650-es telefonon.

Jelen pillanatban, a nagyobb mobilszolgáltatókkal karöltve, bevon külső alanyokat is a tesztelésbe, így, tervek szerint, 2002 karácsonyára világszerte elérhető lesz a szoftver a Nokia multimédiás telefonjára.

A szoftver segítségével a 7650 tulajdonosok olyan szolgáltatáshoz jutnak, mely segítségével szövegre vagy hangra egy hagyományos 2D arcfénykép „beszélni” kezd, azaz mozgatja a száját, pislog, stb. A FaceWave segítségével forradalmasítani lehet a mobilos üzenetküldések módját, hiszen akár híradót is nézhetünk a telefonon, különösebb drága szolgáltatás igénybevétele nélkül, nem is említve a videobeszélgetések elérhetőségét.

A többi technológiával ellentétben, állítja a cég, a FaceWave egyedülállóan jó ajakszinkronizációt, illetve fotorealisztikus karaktereket ígér, mindezt a lehető legalacsonyabb sávszélesség-igénnyel és processzor-felhasználással.

Úgy tűnik sok cég lát fantáziát a Nokia új „mindentudó” telefonjában, hiszen egyre jelennek meg a különféle speciális szoftverek a telefonra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés