Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha esetleg nem kapott volna reggel jegyet “A” meccsre…

Kütyük

Ha esetleg nem kapott volna reggel jegyet “A” meccsre…

10 000 ajándék belépő a ZTE- Man U meccsre! Még van 1 nap, hogy Ön is nyerhessen két jegyet!

A Vodafone-osok a nyerők! Mert bárki is győz a Zalaegerszeg-Manchaster United meccsen, az biztos, hogy a lelátókról 10 000 Vodafone-os szurkol majd, ajándék jeggyel! Ha Vodafone mobilja van, és szeretné élőben látni a mérkőzést, küldje el a FOCI szót SMS-ben augusztus 9-én 0 órától augusztus12-én éjfélig a 1755-ös számra! Minen nap újabb 1250 db kétszemélyes belépőt sorsol ki a Vodafone az augusztus 14-i Zalaegerszeg-Manchaster United mérkőzésre (Puskás Stadion -ex-Népstadion; 20 óra 45 perc). Másnap reggel értesítik a nyerteseket SMS-ben. Minél több SMS-t küld, annál nagyobb az esélye nyerni!

A játékban minden havidíjas és VitaMAX előfizető részt vehet. Egy személy csak egy alkalommal nyerhet. Minden, a 1755-ös számról érkező, regisztrációt visszaigazoló SMS díja bruttó 95 Ft. A napi sorsolásokon az előző nap beérkezett SMS-ek vesznek részt. A nyerteseket és a nem nyert jelentkezőket a 1755-ös számról értesítik SMS-ben, amely SMS-ek ingyenesek. Ha nyert, egy SMS-ben értesítik a nyereményről. Ebben az SMS-ben szerepel egy hatjegyű biztonsági kód. Ezt a kódot tartalmazó SMS-t őrizze meg, mert a jegy átvételének feltétele a telefonszám és az ahhoz tartozó biztonsági kód együttes bemutatása.

Ha nyert, de elvesztette a biztonsági kódot, akkor küldje el sms-ben a “kod” szót a 1755-ös számra, arról a telefonszámról, amelyre a nyereményről megkapta az értesítést, s újra megküldik a biztonsági kódot.

A jegyek a következő Ticket Expressz irodákban vehetők át: Budapest, VI. Andrássy út 18. Vasárnap 12.00-től szerda 18.30 (NON STOP)
V. Ferenciek tere 10. IBUSZ iroda Hétfőtől szerdáig 09.00-17.00
VI. Jókai u. 40. MCD Zeneáruház Hétfőtől szerdáig 10.00-19.00
V. Kecskeméti u. 8. Hétfőtől szerdáig 10.00-18.00

Vidéki nyerteseinknek javasolható, hogy ha csak a meccs napján tudják
átvenni a jegyeiket, azt aznap minél korábban tegyék meg.
A nyereményjegyeket szerda 16 óra után nem adják már ki!
Akik az adott időintervallum alatt nem veszik át jegyüket, elvesztik
nyereményüket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés