Connect with us

Hirdetés

technokrata

Változás a Pannon Praktikum és Bee ajánlatokban is

Kütyük

Változás a Pannon Praktikum és Bee ajánlatokban is

A Pannon GSM a mai napon az előfizetéses kínálata mellett módosította egyes prepaid csomagban kínált készülékének árát is.

A tinédzsereknek szánt Bee Original prepaid előfizetéssel a mai naptól már Samsung R210-es mobiltelefont is lehet vásárolni, méghozzá 36.900 forintért. Emellett a napokban 17.900-ról 15.900 forintra esett a Bee-s Siemens C35i ára, a többi mobiltelefont pedig nem érintették a változások.

A Praktikum-ajánlatok között csak a 36.900 forintos Samsung R210 megjelenése jelent újdonságot. A konkurens szolgáltatóknál már jóideje elérhető készülék extráinak a WAP böngészés, a kék háttérvilágítású kijelző, illetve a képüzenet-küldés tekinthető (a gyártó honlapján lévő információ szerint a képüzenetek kompatibilisek a Nokia telefonokon lévőkkel).

A kétsávos mobiltelefon tömege viszonylag kicsi, 97 gramm, 100 bejegyzés tárolására képes memóriája van, három játék is helyet kapott rajta, továbbá 20 saját csengőhangját további 3 letölthető dallammal egészítheti ki a tulajdonos. A Samsung R210-es átlagosan 120 órás készenléti, és 3,5 órás beszélgetési időt tud biztosítani. Az árakkal kapcsolatban további információ a Pannon GSM honlapján, a lenti linkre kattintva érhető el!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés