Connect with us

Hirdetés

technokrata

DoubleClick: reklámok az interaktív TV-n is

Kütyük

DoubleClick: reklámok az interaktív TV-n is

Az internetes reklámokkal foglalkozó DoubleClick cég bejelentette, hogy tervei szerint a Liberate Technologies-zel közösen hirdetési eljárást dolgoznak ki az interaktív tévés szolgáltatásokhoz.

Az új kezdeményezésen keresztül a DoubleClick lehetővé teszi a hirdetők és a hálózat-üzemeltetők számára, hogy Liberate szoftverének segítségével reklámokat közvetítsenek az interaktív televízió felhasználók felé.

Maga az interaktív televízió gyakorlatilag a hagyományos tévé és az Internet keresztezésének eredménye, amely lehetővé teszi az épp megnézni kívánt film/műsor kiválasztását a felhasználónak. A kiválasztás után a tartalom egy nagysebességű internetes kapcsolaton keresztül jut el a tévézni kívánó otthonába.

A DoubleClick és a Liberate közölte azt is, hogy az együttműködés részeként az előbbi cég AdServer nevű termékét (ez ”szállítja” a reklámokat) integrálták a Liberate digitális set-top boxokban használt TV Navigator kliensprogramjába, ezáltal kvázi egyesítették erőiket, és gyakorlatilag teljes megoldást kínálnak a meglévő AdServer ügyfeleknek, akik így már az interaktív televíziós szolgáltatásokon is hirdethetnek majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés