Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az AT&T beszünteti olcsó Internet-szolgáltatását

Kütyük

Az AT&T beszünteti olcsó Internet-szolgáltatását

Az AT&T bejelentette, hogy megszünteti olcsó internetes szolgáltatásait, mivel azok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Az i495 nevű szolgáltatást tavaly júliusban indította be a vállalat, és havi 4,95 dollárért 150 órányi modemes Internet-hozzáférést, e-mail címeket és webtárhelyet kínált felhasználóinak, akiknek azonban böngészés közben egy folyamatosan jelenlévő reklámcsíkot kellett megtűrniük képernyőiken.

Jövő év január 4-étől az i495 csak havi 50 órás hozzáférést fog kínálni, ráadásul az eddiginél sokkal drágábban, havi 10,95 dollárért. Ugyanakkor a képernyőkről eltűnik a reklámcsík, tehát az egész egy szabvány modemes behívásos Internet-hozzáférésnek tekinthető.

A felhasználóknak lehetőségük lesz átváltani az AT&T WorldNet szolgáltatására, ez havi 16,95 dollárért cserébe 150 órás hozzáférést kínál, továbbá az előfizetéshez egy 25 dollár értékű kupont is adnak, amelyet az Amazon.com-on lehet beváltani.

Az AT&T szóvivője a hír bejelentés kapcsán elmondta, ők is csak ugyanazt érzékelték, amit az iparág többi szereplője: a reklámpiac jelentősen gyengült.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés