Connect with us

Hirdetés

technokrata

Céges parkolási lehetőségek a Care Parknál

care park céges parkolás

Garázs

Céges parkolási lehetőségek a Care Parknál

Céges parkolási lehetőségek a Care Parknál

A Care Park az alkalmi ügyfelek mellett számos szolgáltatást nyújt cégeknek, megkönnyítve ezzel a parkolást Budapest belvárosában.

Többféle módon tudják kiszolgálni a munkavállalók igényeit, melyek közt jelenleg a legkedveltebb szolgáltatás a bérletes parkolás, ami 2022-ben az összes behajtás 40%-át tette ki.

Ennél a lehetőségnél a vállalat bérletkártyát vásárol a munkavállalóinak, akik így egyszerűen és kényelmesen tudnak parkolni. Korlátlan mozgással, vagy limitált behajtással is tudnak közlekedni, így mindig annyi ember képes a flottából behajtani amennyit épp az adott cég engedélyez egyszerre. Ezeket a bérletkártyákat természetesen számos módon lehet tovább konfigurálni, megadott napokra, napszakokra, mint pl.: H-P, 08-17 óráig. Ezen felül a munkavállalók kaphatnak feltöltőkártyás bérletkártyát, amire a munkaadó is képes egyenleget feltölteni, valamint a munkavállaló is, így akár munkaidőn kívül is használhatják a parkolót kedvezményesen.

care park céges parkolás

Céges parkolási lehetőségek, Budapest, 2020

A Care Park parkolóházainak közvetlen közelében számos szálloda, hotel, apartman található, ahol a vendégeknek szintén tudnak kedvező parkolási lehetőséget biztosítani. A szerződött partnereknek egyénre szabva állítanak ki vouchereket, a szállodák ezeket továbbítják vendégeik részére, és a felhasznált voucherek után utólag számolnak el a hotelekkel. Ez a megoldás a szállodának és vendégeiknek is egyszerű és kényelmes szolgáltatást biztosít.

Rendezvényszervezők számára is tudnak kedvezményes jegyeket biztosítani, amiket szintén előre lehet igényelni a Care Park munkatársaitól, egyedileg beállított kedvezménnyel, pl.: 2 óra ingyenes parkolás. A résztvevők így papír alapon, vagy digitálisan, a telefonjuk segítségével tudják leolvasni a kedvezménykártyát az automatán.

Néhány adat az elmúlt évről számokban:

A Care Park parkolóházaiba több mint félmillió behajtás történt, aminek 40% volt bérletes behajtás. Ezek 27%-a valamilyen céges flottához, 10% -a környező hotelek vendégeihez volt köthető, 3% színházaknak, kórházaknak kiadott voucherek segítségével hajtott be és 1% használt feltöltőkártyát, melynek segítségével a kártya birtokosa annyit parkol, amennyit a cég előzetesen a kártyára tölt.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is! Képek forrása: Care Park

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés