Connect with us

technokrata

Ha szeretnél rejtett kamerát az autódba, akkor ezt vedd!

Garázs

Ha szeretnél rejtett kamerát az autódba, akkor ezt vedd!

Ha szeretnél rejtett kamerát az autódba, akkor ezt vedd!

MiVue J sorozat: tökéletes képminőség, kijelző nélküli design

Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait.

A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera a visszapillantó tükör mögé helyezhető, így akadálytalan marad a kilátás. Az új Mio MiVue™ J85 és MiVue™ J60 kamerák első osztályú képminőséget nyújtanak (akár 2.5K QHD 1600p) és fejlett vezetésbiztonság-technológiával felszereltek. Sebességmérő-kamera figyelmeztetéseket küldő GPS és fejlett gépjárművezetés támogató rendszer (ADAS) gondoskodik a biztonságos vezetésről, a beépített WIFI pedig lehetővé teszi, hogy azonnal másolatot készíthessünk a felvételekről, és a MiVue™ Pro alkalmazáson keresztül közvetlenül telefonra rögzíthessük a videókat. A WIFI-n keresztül elérhető OTA (Over-the-air) sebességmérő-kamera adatok és firmware frissítések pedig a készülékek teljes élettartama során ingyenesek!

ru_mivue_j60_merge

Kiváló képminőség

Az új Mio MiVue™ J kamerák kristálytiszta felvételein minden részlet látszik, a nappali és az éjszakai videók egyaránt élesek. A MiVue™ J85-be épített prémium Sony STARVIS CMOS érzékelőt arra tervezték, hogy gyenge látási viszonyok között is kontrasztos és gazdag színskálájú felvételeket készítsen. A MiVue™ J85 rögzítési felbontása akár 2.5K QHD 1600p is lehet, 150°-os nagylátószögének és f1.8-as rekesznyílásának köszönhetően pedig minden apró részletet rögzít vezetés közben. A MiVue™ J60 Full HD 1080p felbontásban, 30fps mellett készíti a felvételeket, 150°-os nagylátószögű objektívvel.

Előtérben a biztonság

MiVue™ J sorozat fedélzeti kameráiba beépített GPS a sebesség- és helyadatokat rögzíti az utazás során. Az előre telepített, élettartamig frissülő sebességmérő-kamera adatok lehetővé teszik, hogy MiVue™ J készülékünk mindig emlékeztessen arra, éppen mennyivel hajthatunk. Beépített hangutasítások segítségével a MiVue™ J sorozat készülékei arról is tájékoztatnak, ha túl gyorsan megyünk és lassítanunk kell.

A MiVue™ J sorozat kamerái emellett előre telepített fejlett gépjárművezetés-támogató rendszerrel segítik a vezetést. A ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), a Stop and Go mind abban segítenek, hogy biztonságosan elérjük úti célunkat.

A beépített 3 tengelyes G-szenzor a hirtelen bekövetkező mozgásokat érzékeli. Amint váratlan eseményt észlel, automatikusan rögzíteni kezd egy védett fájlba, amely véletlenül sem törölhető. Így az esemény bekövetkezte után tudni fogjuk, hol keressük a felvételt.

Folyamatos kapcsolatban

Mind a MiVue™ J85, mind a MiVue™ J60 kamera beépített WIFI-vel érkezik és automatikusan csatlakozik az okostelefonhoz, hogy a MiVue™ Pro alkalmazáson keresztül hozzáférhessen a fedélzeti kamerán tárolt videofelvételekhez és másolatot készíthessen róluk. Gyorsan és egyszerűen áthelyezhetjük és átmásolhatjuk a felvételeinket, legyen szó az utazást megörökítő videóról vagy a biztosításhoz szükséges felvételekről. A WIFI OTA (Over-the-air) frissítéseknek köszönhetően a MiVue™ J sorozat fedélzeti kamerái mindig naprakészek.

Kiváló kompatibilitás

A Parkolási mód segítségével a MiVue™ J fedélzeti kamerák akkor is vigyáznak az autónkra, amikor épp nem ülünk a volánnál. Mindössze annyit kell tennünk, hogy csatlakoztatjuk kameránkhoz a SmartBox II kábelt, így ha valami vagy valaki túl közel jönne az autónkhoz, a felvétel azonnal elindulhat. A MiVue™ J85 a Mio MiVue™ A30 hátsó kamerával is összeköthető, így az utazás során 360 fokban rögzíthetjük az autó körül történteket.

Műszaki jellemzők

  MiVue™ J85 MiVue™ J60
ID kijelző nélküli fedélzeti kamera kijelző nélküli fedélzeti kamera
A visszapillantó tükör mögött diszkréten elhelyezhető A visszapillantó tükör mögött diszkréten elhelyezhető
Szenzor Sony prémium STARVIS CMOS szenzor Kiváló minőségű CMOS szenzor
Felbontás 2.5K QHD 1600p Full HD 1080p, 30 fps mellett
Objektív látószöge 150° széleslátószög 150° széleslátószög
WIFI Beépített WIFI Beépített WIFI
MiVue™ Pro alkalmazás A videók közvetlenül az okostelefonra menthetők, vagy a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével megoszthatók A videók közvetlenül az okostelefonra menthetők, vagy a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével megoszthatók
OTA WIFI OTA (Over-the-air) firmware és sebességmérő-kamera adat frissítés WIFI OTA (Over-the-air) firmware és sebességmérő-kamera adat frissítés
Hangutasítások A MiVue™ J sorozat hangosan figyelmeztet, ha kisodródna a sávja középvonalából, vagy ha túllépné a sebességkorlátot. Csak válasszon nyelvet, kövesse a hangutasításokat, és figyelje az utat.
ADAS Fejlett gépjárművezető támogató rendszerek – FCWS, LDWS, Stop and Go Fejlett gépjárművezető támogató rendszerek – FCWS, LDWS, Stop and Go
GPS GPS nyomkövetés GPS nyomkövetés
Sebességmérő kamerák Sebességmérő kamera figyelmeztetések Sebességmérő kamera figyelmeztetések
Smart Alert Az aktuális sebesség alapján kalkulált előzetes sebességmérő kamera figyelmeztetések. Az aktuális sebesség alapján kalkulált előzetes sebességmérő kamera figyelmeztetések.
3 tengelyes G-szenzor Vészhelyzetben a G-szenzor adatainak rögzítése Vészhelyzetben a G-szenzor adatainak rögzítése
Parkolási mód A Parkolási módnak köszönhetően bármikor készíthet felvételt A Parkolási módnak köszönhetően bármikor készíthet felvételt
Hátsó kamera támogatás Hátsó kamera támogatása a 360°-os látótérért

További Garázs

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés