Connect with us

Hirdetés

technokrata

793 autót hív vissza a Dacia a következő hetekben egy hiba miatt

Garázs

793 autót hív vissza a Dacia a következő hetekben egy hiba miatt

Kép: Dacia

793 autót hív vissza a Dacia a következő hetekben egy hiba miatt

Egyes Dacia modellekben – egy beszállítói hibából eredően – a vezetőoldali frontlégzsák bizonyos körülmények között nem működik tökéletesen.

Ugyan a hibás működés esélye kevesebb, mint 1 ezrelék, a Renault Csoport az utasok biztonsága érdekében megelőző jelleggel visszahívja az érintett autókat és minden járművön ingyenesen elvégzi a javítást.

Magyarországon ez olyan 793 forgalomba helyezett Sandero II, Logan II, Lodgy és Dokker modellt érint, amelyeket 2018. április és augusztus között gyártottak. A járművek tulajdonosait több csatornán keresi meg a vállalat: egyrészt postai úton a vásárláskor megadott címen, másrészt a Dacia magyarországi közösségi felületein és a sajtón, illetve a márkakereskedői hálózaton keresztül. A Dacia tulajdonosok a Renault Hungária 06 80 101 211-es ingyenesen hívható ügyfélkapcsolati telefonszámán, az ugyfel.kapcsolat@renault.hu e-mail címen, valamint a www.dacia.hu oldalon elérhető chat felületen is érdeklődhetnek, hogy az alvázszám alapján a gépjárművük érintett-e az ügyben. A javítással összefüggő kommunikációs és szervizfeladatokat a vállalat kiemelten kezeli, az ehhez szükséges alkatrészek Magyarországon rendelkezésre állnak.

A tulajdonosoknak a bejelentkezést követően a legközelebbi szervizbe kell elvinniük járművüket, a javítás a fedélzeti vezérlő számítógép beállításával együtt kb. 50 percet vesz igénybe.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés