Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leesett az állunk a legújabb Volkswagen Touareg láttán!

Garázs

Leesett az állunk a legújabb Volkswagen Touareg láttán!

Leesett az állunk a legújabb Volkswagen Touareg láttán!

A Volkswagen zászlóshajója: a márka hitvallása a dizájn, a technika és a menetdinamika terén

Új Touareg sorozata világpremierjével indítja az idei autós szezont a Volkswagen. A márka zászlóshajója újabb mérföldkő a Volkswagen legnagyszabásúbb modelloffenzívája során. A Touareg kifejező formavilággal, innovatív műszaki megoldásokkal és dinamikus menettulajdonságokkal reprezentálja a kínálat élén a márka erejét. A csúcsmodell világpremierjére a SUV-modellek világszerte legintenzívebben bővülő, egyben a vállalat legjelentősebb piacán, Kínában kerül sor.

 Erster Ausblick auf den komplett neu entwickelten Touareg

A Volkswagen modellpalettájának csúcsán álló Touareg egyértelműen testesíti meg a márka igényességét: a Klaus Bischoff, a Volkswagen vezető formatervezője és csapata alkotta kifejező dizájn semmi mással össze nem téveszthető, igazán karakteres fellépéssel ruházza fel. Innovatív vezetői segédrendszerek egész sora kölcsönöz számára magasfokú biztonságot és kényelmet, miközben a kategória egyik legnagyobb digitális vezetőtere, az Innovision Cockpit nyújt egészen újszerű információs és szórakoztató környezetet, fejlett connectivity-megoldásai pedig valóságos gördülő internet-központtá avatják. Hajtásrendszere, légrugózása, hátsókerék-kormányzása és oldalirányú billenésstabilizálása a vezetés biztonságos és dinamikus élményéről gondoskodik.

Az új Touareg formájában a Volkswagen immár harmadik nemzedékével írja tovább e modellsorozat sikertörténetét. Akárcsak elődei, az új Touareg is a járműves felsőkategória, illetve ezen ügyfélkör különösen magas igényeinek kíván megfelelni. Az exkluzív SUV C-szegmens – Kínában például a várakozások szerint megduplázódik 2023-ig – jelenleg az autók piacának világszerte különösen gyorsan bővülő területei közé tartozik.

A Touareg már mintegy egymillió alkalommal bizonyította meggyőzően képességeit e modellsorozat 2002-es indítása óta, a műutakon és azoktól távol, illetve a világ raliversenyein egyaránt. Utóbbi különlegességei között említhetők a 2009 és 2011 között a Dakar Ralin aratott sikerei.

Az új Touareg, valamint műszaki megoldásainak, illetve átfogó felszereltségének teljes kínálata első ízben 2018. március 23-án, pekingi világpremierje alkalmával tekinthető meg.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés