Connect with us

technokrata

Az Audi ‘fullba nyomja’ a Sci-Fi-t az új koncepciójával

Garázs

Az Audi ‘fullba nyomja’ a Sci-Fi-t az új koncepciójával

Az Audi ‘fullba nyomja’ a Sci-Fi-t az új koncepciójával

800 km-es hatótávolság, automatizált vezetés és űrhajó design jellemzi majd a jövő modelljeit

Négyajtós Audi Aicon víziójával a négykarikás márka a jövő teljes mértékben önállóan közlekedő Audiját mutatja be – immár kormánykerék és pedálok nélkül.

Static photo, Colour: Augmented White

Static photo,
Colour: Augmented White

Dizájnkoncepcióként a négyajtós 2+2 üléses modell külsejével és utasterével egyaránt nagy és merész lépés az elkövetkező évtizedek formatervezése felé. A legkorszerűbb technikák hordozójaként látványosan ötvözi a hajtásrendszerek és a futómű, illetve a digitalizáció és a hosszú távú fenntarthatóság innovatív fejlesztéseit. Az Aicon tisztán elektromos hajtásrendszerű modell, amely egy akkumulátortöltéssel 700 és 800 kilométer közötti hatótávot kínál.

Dizájntanulmány, a legmodernebb technikák hordozója, mobilitási koncepció: példátlan következetességgel aknázza ki az Audi Aicon a jövő önállóan közlekedő luxuslimuzinja kínálta összes lehetőséget. Dizájnkoncepcióként a négyajtós 2+2 üléses modell külsejével és utasterével egyaránt nagy és merész lépés az elkövetkező évtizedek formatervezése felé. A legkorszerűbb technikák hordozójaként látványosan ötvözi a hajtásrendszerek és a futómű, illetve a digitalizáció és a hosszú távú fenntarthatóság innovatív fejlesztéseit.

Mobilitási koncepcióként az Audi Aicon már a jövő világába visz, ahol a háztól-házig tartó egyéni közlekedés előnyei az első osztályú repülőgépkabinok luxusával találkozik. Olyan utastérről van szó, amely immár kormánykerék és pedálok nélkül készül, így a modern kommunikációs elektronika és a tökéletes kezelési ergonómia minden kényelmével szolgálhat – hamisítatlan First Class.

Már első pillantásra egyértelmű: ellentétben a puszta funkcionalitás alapján tervezett robottaxival, az Audi Aicon minden lehetőt megtesz utasai kényelméért. Megjelenése semmi mással össze nem téveszthető és már külsejével is egyértelműen utal térkínálatára és kiemelkedően színvonalas technikáira. Az Audi Aicon kitekintés a jövő presztízsmodelljeire, amit a legigényesebb ügyfelek is vonzónak találnak.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin