Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

Garázs

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

A SEAT a jövő tehetséges vezetőit támogató, és a jövő trendjeit kutató különféle képzési programok összeállításán dolgozik, olyan üzleti egyetemekkel együttműködve, mint az ESADE és az IESE

A SEAT, mint a tehetségek élenjáró támogatója, tovább erősíti elkötelezettségét a képzés és a tehetségek mellett azáltal, hogy egyetemekkel és vezető üzleti iskolákkal működik együtt.

universities02

Tavaly az ipari szektor legnagyobb munkahelyteremtője Spanyolországban számos olyan projektet vezetett be, amely a céget az ország innovációk és új szakemberek képzése mellett egyik leginkább elkötelezett vállalkozásaként helyezi el.
Az egyik legfőbb kezdeményezés a márka és az ESADE közötti együttműködés. A SEAT aktívan vesz részt a kutatóegyetem képzési programjaiban, és tiszteletbeli tagja lett e nagy presztízsű üzleti egyetem alapítványának. Ugyanakkor, az ESADE-n keresztül az autógyártó idén létrehozta a SEAT támogatást, amely a jövő üzleti vezetőinek képzését segíti elő.

“Az egyetemekkel kötött együttműködések erősítik célunkat, az ifjú tehetségek támogatását, mivel szilárdan hisszük, hogy a jövő üzleti vezetői nemcsak a cég fejlődését segítik elő, de a társadalom fejlődésének és átalakításának is kulcsszereplői lesznek. Boldogok vagyunk, hogy olyan kiváló oktatási központokkal működhetünk együtt, mint az IESE, ESADE, UPC vagy az ELISAVA”

– magyarázza a SEAT emberi erőforrásokért felelős alelnöke, Xavier Ros.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés