Connect with us

technokrata

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

Garázs

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

A SEAT a jövő tehetséges vezetőit támogató, és a jövő trendjeit kutató különféle képzési programok összeállításán dolgozik, olyan üzleti egyetemekkel együttműködve, mint az ESADE és az IESE

A SEAT, mint a tehetségek élenjáró támogatója, tovább erősíti elkötelezettségét a képzés és a tehetségek mellett azáltal, hogy egyetemekkel és vezető üzleti iskolákkal működik együtt.

universities02

Tavaly az ipari szektor legnagyobb munkahelyteremtője Spanyolországban számos olyan projektet vezetett be, amely a céget az ország innovációk és új szakemberek képzése mellett egyik leginkább elkötelezett vállalkozásaként helyezi el.
Az egyik legfőbb kezdeményezés a márka és az ESADE közötti együttműködés. A SEAT aktívan vesz részt a kutatóegyetem képzési programjaiban, és tiszteletbeli tagja lett e nagy presztízsű üzleti egyetem alapítványának. Ugyanakkor, az ESADE-n keresztül az autógyártó idén létrehozta a SEAT támogatást, amely a jövő üzleti vezetőinek képzését segíti elő.

“Az egyetemekkel kötött együttműködések erősítik célunkat, az ifjú tehetségek támogatását, mivel szilárdan hisszük, hogy a jövő üzleti vezetői nemcsak a cég fejlődését segítik elő, de a társadalom fejlődésének és átalakításának is kulcsszereplői lesznek. Boldogok vagyunk, hogy olyan kiváló oktatási központokkal működhetünk együtt, mint az IESE, ESADE, UPC vagy az ELISAVA”

– magyarázza a SEAT emberi erőforrásokért felelős alelnöke, Xavier Ros.

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin