Connect with us

technokrata

Megkezdték a Škoda Karoq gyártását!

Garázs

Megkezdték a Škoda Karoq gyártását!

Megkezdték a Škoda Karoq gyártását!

Októbertől már meg is vásárolható a Škoda legújabb SUV-je

Július 26-án legördült az első ŠKODA Karoq a Csehországban található Kvasiny üzemének gyártósoráról. Szimpatikus lett a dizájn, hiszen nagyon tágas, ráadásul nem megkerülhető a remekül sikerült vezetői segédrendszer is.20170519skoda-karoq5

A cseh márka karakteres szabadidőautója, az új ŠKODA Karoq Stockholmban ünnepelte világpremierjét május közepén. Formatervét számos kristályszerű részlet jellemzi, amely tökéletesen tükrözi a nagy hagyományokra visszatekintő cseh márka új SUV formai nyelvezetét. Számos különleges vonása közül kiemelkedik a csomagtartó akár 1630 literre növelhető térfogata, a teljes egészében LED-technikájú fényszórók és a digitális, konfigurálható műszerfal, amely most először jelenik meg a ŠKODA kínálatában.

Az új modell öt motorváltozatban érhető el a 85 kW (115 lóerő) teljesítménytől indulva egészen a 140 kW (190 lóerő) teljesítményig. Az új ŠKODA Karoq számos további hasznos és ötletes megoldással rendelkezik, mint például a VarioFlex rendszerű hátsó ülések és a csomagtér ajtajának a virtuális pedállal, kizárólag lábmozdulattal történő nyitása.

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin