Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SEAT Európában elsőként a Google Play Áruházban

Garázs

A SEAT Európában elsőként a Google Play Áruházban

A SEAT Európában elsőként a Google Play Áruházban

A SEAT Drive App alkalmazás sokkal könnyebbé teszi az összekapcsolhatóságot és növeli a vezetői élményt

A SEAT újabb lépést tett a gépkocsik hálózatba kapcsolhatósága felé, miután az európai autóiparban elsőként kínál Android Auto rendszerrel kompatibilis alkalmazást. Az Android-ra kifejlesztett SEAT DriveApp alkalmazás ma már elérhető a Google Play Store-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi képernyőjén megnézzék és kezeljék egy androidos készülékre telepített alkalmazás tartalmát. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és a következő néhány hétben mindenütt piacra kerül, ahol a SEAT jelen van.

03seatdriveapp

Az Apple CarPlay-re készült SEAT DriveApp és a MirrorLinkre készült SEAT DriveApp alkalmazássokkal, amelyek már elérhetőek az Apple Store-ban és a Google Play Store-ban, a gépkocsi vezetője akár a gépkocsiban, akár táv-vezérléssel megtekintheti az autó helyzetére vonatkozó összes adatot. Ezek a gépkocsi olyan adataira vonatkoznak, mint például a gumiabroncsok nyomása, vagy az üzemanyag fogyasztás. Az alkalmazást a következő hetekben továbbfejlesztik, és további szolgáltatásokkal egészítik ki.01seatdriveapp_nyito_large

A SEAT DriveApp alkalmazást teljes egészében a SEAT Műszaki Központjában fejlesztették ki, amely vezető szerepet tölt be a SEAT-nál az összekapcsolhatóság fejlesztésében. A márka célkitűzése az, hogy élen járjon a mobilitási ökorendszerek létrehozásában, amelynek köszönhetően a vállalat könnyen kezelhető mobilitási szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek.

A SEAT már jelenleg is a márka teljes modell-palettáján kínálja az iOS és az Android operációs rendszerű készülékekkel kompatibilis FullLink technológiát. A SEAT-okban az

 

összekapcsolhatóság rendkívül hasznos az autók vezetőinek, mert mindenhol lehetővé teszi számukra autójuk adatainak megismerését, és azt, hogy vezetés közben is teljesen biztonságos módon maradhassanak kapcsolatban a közösségi hálózatokkal.

02seatdriveapp

A SEAT volt az első vállalat, amely az integrált okostelefon technológiát elérhetővé tette az iOS (CarPlay), az Android (Android Auto) és a Mirror Link operációs rendszereknél. A SEAT az elmúlt két évben részt vett a barcelonai Mobil Világkongresszuson, és megállapodásokat kötött olyan partnerekkel, mint a TraviPay vagy a SABA, aminek köszönhetően erőteljesebben léphet fel a fogyasztói elektronikai piaccal lépést tartó mobilitási megoldások kifejlesztésében.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés