Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SEAT Európában elsőként a Google Play Áruházban

Garázs

A SEAT Európában elsőként a Google Play Áruházban

A SEAT Európában elsőként a Google Play Áruházban

A SEAT Drive App alkalmazás sokkal könnyebbé teszi az összekapcsolhatóságot és növeli a vezetői élményt

A SEAT újabb lépést tett a gépkocsik hálózatba kapcsolhatósága felé, miután az európai autóiparban elsőként kínál Android Auto rendszerrel kompatibilis alkalmazást. Az Android-ra kifejlesztett SEAT DriveApp alkalmazás ma már elérhető a Google Play Store-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi képernyőjén megnézzék és kezeljék egy androidos készülékre telepített alkalmazás tartalmát. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és a következő néhány hétben mindenütt piacra kerül, ahol a SEAT jelen van.

03seatdriveapp

Az Apple CarPlay-re készült SEAT DriveApp és a MirrorLinkre készült SEAT DriveApp alkalmazássokkal, amelyek már elérhetőek az Apple Store-ban és a Google Play Store-ban, a gépkocsi vezetője akár a gépkocsiban, akár táv-vezérléssel megtekintheti az autó helyzetére vonatkozó összes adatot. Ezek a gépkocsi olyan adataira vonatkoznak, mint például a gumiabroncsok nyomása, vagy az üzemanyag fogyasztás. Az alkalmazást a következő hetekben továbbfejlesztik, és további szolgáltatásokkal egészítik ki.01seatdriveapp_nyito_large

A SEAT DriveApp alkalmazást teljes egészében a SEAT Műszaki Központjában fejlesztették ki, amely vezető szerepet tölt be a SEAT-nál az összekapcsolhatóság fejlesztésében. A márka célkitűzése az, hogy élen járjon a mobilitási ökorendszerek létrehozásában, amelynek köszönhetően a vállalat könnyen kezelhető mobilitási szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek.

A SEAT már jelenleg is a márka teljes modell-palettáján kínálja az iOS és az Android operációs rendszerű készülékekkel kompatibilis FullLink technológiát. A SEAT-okban az

 

összekapcsolhatóság rendkívül hasznos az autók vezetőinek, mert mindenhol lehetővé teszi számukra autójuk adatainak megismerését, és azt, hogy vezetés közben is teljesen biztonságos módon maradhassanak kapcsolatban a közösségi hálózatokkal.

02seatdriveapp

A SEAT volt az első vállalat, amely az integrált okostelefon technológiát elérhetővé tette az iOS (CarPlay), az Android (Android Auto) és a Mirror Link operációs rendszereknél. A SEAT az elmúlt két évben részt vett a barcelonai Mobil Világkongresszuson, és megállapodásokat kötött olyan partnerekkel, mint a TraviPay vagy a SABA, aminek köszönhetően erőteljesebben léphet fel a fogyasztói elektronikai piaccal lépést tartó mobilitási megoldások kifejlesztésében.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés