Connect with us

Hirdetés

technokrata

Baleno néven jön a várva-várt Suzuki

Garázs

Baleno néven jön a várva-várt Suzuki

Feltámad a Suzuki Baleno, visszafogott, gömbölyű külsővel.

A Suzuki részben lerántotta a leplet a korábban IK-2 néven ismert tanulmányautóról. Immár hivatalossá vált, hogy a korábbról ismert Baleno néven kerül a piacra az új kisautó, tehát nem a Swift utódja lesz, hanem önálló modell a gyártó kínálatában.

Az új Baleno érdekessége, hogy Európában először lesz elérhető turbó benzines motor a Suzukitól. Az 1 literes, 3 hengeres (várhatóan 100 lóerős) motor a kedvező fogyasztás érdekében start-stop és fékenergia-visszanyerő rendszert is kap, melyel a fogyasztása kevesebb lehet, mint az esztergomi Swifté. Ugyancsak itt debütál a moduláris padlólemez, amely újabb típusok alapjaként is szolgál majd. Ezzel a technológiával szilárdabb és könnyebb karosszériát tudnak készíteni, valamint az NVH értéke is nagyban javul.

A Suzuki oldalán egy rövid videóban tűnik fel az autó, ebben még kevés részletet láthatunk belőle. A hivatalos premier az őszi Frankfurti Autószalonon lesz, szeptember 15-én. Erre biztosan sokan lesznek kíváncsiak, hiszen egy új, hiánypótló kategória lesz a Suzuki palettájában itthon és Európában is.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés