Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezess biztonságosan! Online oktatást indít a LeasePlan

Garázs

Vezess biztonságosan! Online oktatást indít a LeasePlan

Maximális biztonság, kényelem és mobilitás – e jellemzők köré épült az idei LeasePlan Flottakonferencia, melyet 2014. október 9-én rendezett hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata az Euro-Ringen. A szakmai rendezvényen az aktuális piaci kérdések mellett a LeasePlan újdonságait – így az e-learninget, a tudatosabb és biztonságosabb vezetést támogató, online oktatási programot is – megismerhették a résztvevők.

Az immáron hagyománnyá vált LeasePlan Flottakonferencia évről-évre nagyobb siker a flottakezelő ügyfeleinek körében. A szakmai napon idén is részt vettek a beszállító partnerek, előadóként és kiállítóként egyaránt. Délelőtt a vendégek a szakmai prezentációkból nyerhettek betekintést a flottapiac aktuális helyzetébe, választ kaphattak az operatív lízing jogi kérdéseire, megismerhették az egyes autómárkák legújabb fejlesztéseit, továbbá a LeasePlan újdonságait is bemutatták a szakértők. Utóbbira példa az e-learning vezetésbiztonságot segítő, online szolgáltatás, mellyel a vállalat szeretné ügyfelei körében is népszerűsíteni a biztonságos, üzemanyag-takarékos és környezettudatos gépjárművezetést.

„Szakmai partnerünkkel, a Groupamával közös gyakorlati vezetéstechnikai tréningjeink – melyeket a Hungaroring tanpályáján vehetnek igénybe az autósok – nagy sikernek örvendenek. Szolgáltatáscsomagunk most új, online elérhető oktató elemmel, az e-learninggel bővült. Így mostantól a hozzá kapcsolódó vezetéstechnikai tréningekkel – SafePlan néven – mind elméletben, mind pedig gyakorlatban felkészülhetnek a veszélyes közlekedési helyzetekre a gépjárművezetők, valamint képekkel és videókkal tarkított tananyagok és tesztek segítségével is fejleszthetik vezetési tudásukat” – mondja Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója.

Leaseplan-Logo

Az idei Flottakonferencián a frissített verziójú LeasePlan Mobilapplikáció új funkcióit is megismerhették a résztvevők. Az alkalmazás újításai többek között lehetővé teszik a gépjárművezető aktuális helyéhez legközelebbi üzemanyagtöltő állomás, illetve szerződött gumiabroncs partner keresését a térképen, a gumiabroncs igény és a káresemény online bejelentését, továbbá a kék-sárga baleseti nyomtatvány kitöltéséhez szükséges adatok elérését. Az ingyenes applikációval gyorsabbá, kényelmesebbé és egyszerűbbé válik az adminisztrációs feladatok elvégzése.

A LeasePlan a rendezvényen jelentette be, hogy a biztonságos, költségkímélő és környezettudatos közlekedés elve mentén keresi, és a verseny végén jutalmazza is „2015 legjobb autóvezetőjét”. A megmérettetésen a flottakezelő minden ügyfele és gépjárművezetője indulhat, aki teljesíti a kritériumokat: például balesetmentesen, káresemények és szabálysértés nélkül közlekedik, továbbá mindig időben elvégzi a kötelező szervizeket, az abroncscserét és a műszaki vizsgát.

A Flottakonferencia délutáni programja az adrenalinról szólt: 13 autómárka közel 40 modellje mellett a vendégek tesztelhették gokart és quad tudásukat, beülhettek egy Nissan Skyline versenypilótája mellé, valamint a Streetfighter Show és a Talmácsi team versenyzőjének utasmotoroztatása során megtapasztalhatták a motorok nyers erejét is.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés