Connect with us

Hirdetés

technokrata

560 lóerős Audi-kombi sportos apukáknak

Garázs

560 lóerős Audi-kombi sportos apukáknak

Az Audi elkészült az új RS6 kombival, az autó 560 lóerős motort kapott.

Leleplezte új szuperkombiját az Audi, a sportos családi modell az RS6-osból készült. A korábbi modell ötliteres, duplaturbós V10-es motorja átadta a helyét egy duplaturbós, négyliteres V8-asnak, amely többek között az Audi S8-asban és a Bentley Continentalban is dolgozik.

A motor csúcsteljesítménye 560 lóerő, legnagyobb nyomatéka 700 Nm. Ebben a motorban is megtalálható a hengerlekapcsoló technológia, vagyis alacsony terhelésnél csak négy henger dolgozik a nyolcból. A motorhoz nyolcfokozatú automata váltó és összkerékhajtás kapcsolódik, 100 km/órás tempóra 3,9 másodperc alatt gyorsul az autó. 0,4 másodperccel jobb ez az idő, mint a BMW M5 szedán adata, a Lamborghini Gallardo LP560-4-től is csak két tizeddel marad el.

Elődjénél 100 kilóval könnyebb az új kombi, amelynek hűtőrácsán ott virít a legendás Quattro-logó. A karosszéria húsz százaléka alumíniumból készült, az átlagfogyasztás 9,8 liter. Az autóban két különálló hátsó ülést alakítottak ki, a hagyományos háromszemélyes pad opciós. Az értékesítés jövőre kezdődik.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés