Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ötajtósra hízott az Audi A1

Garázs

Ötajtósra hízott az Audi A1

Hivatalos képeket mutatott az Audi az A1 Sportbackről.

Ahogy arra számítani lehetett, az Audi praktikusabb, családok számára ideálisabb változatot készített az A1-ből. Az ötajtós Sportbackről az interneten megjelent, néhány kiszivárgott kép után hozta nyilvánosságra a hivatalos adatokat a német márka.

A hosszúság (3,95 méter) és a tengelytáv (2,47 méter) nem változott, a szélesség és a magasság viszont 6-6 milliméterrel nőtt, így tágasabb belső tér áll az utasok rendelkezésére. Alapesetben négy üléssel szállítják az A1 Sportbacket, de a vevők kérhetnek hagyományos, háromszemélyes hátsó padot is, ezért nem számítanak fel külön felárat. A fej- és válltér körülbelül egy centivel nagyobb hátul, mint a háromajtósban.

Az A1 Sportback csomagtartója 270 literes, de a hátsó támla ledöntésével 920 literesre növelhető a raktér. Három benzines és három dízelmotorból áll a kínálat: az 1,2 literes turbómotor 86 lóerős, 1,4-esből 122 és 185 lóerős rendelhető. 1,6-os dízelből 90 és 105 lóerős választható, a kétliteres 143 lóerős. Mindkét 1,6-os átlagfogyasztása 3,8 liter. Az értékesítés jövő tavasszal indul.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés