Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lebeszélik a vásárlókat az új Volkswagenről

Garázs

Lebeszélik a vásárlókat az új Volkswagenről

A Consumer Reports magazin nem ajánlott minősítést adott az új Volkswagen Jettára.

Jellemző stratégiája az autógyártóknak, hogy amennyiben Amerikában és Európában is piacra kerül egy adott modell, a vonzó árért cserébe előbbiből szinte mindent kispórolnak. Így történt az új Volkswagen Jettával is, amelyet a német autós magazinok Európában a Passat egyértelmű házon belüli konkurensének tartanak.

Amerikában ugyanakkor elhasalt az autó az elismert Consumer Reports című magazin tesztjén. Ritkán fordul elő, hogy a lap “nem ajánlott” minősítéssel zár egy tesztet, a Jetta azonban így járt.

Értékelésében kiemeli a lap, hogy a Jetta egyáltalán nem meggyőző: az alacsonyabb árért cserébe a Volkswagen lecsupaszította az utasteret, és a felfüggesztéseket is olcsóbbakra cserélte. Sem minőségérzetben, sem vezetési élményben nem ér elődje nyomába az új modell, ráadásul a hatfokozatú váltó lassú, és a fék is fáziskéséssel reagál.

A Consumer Reports tesztjeit az Egyesült Államokban nem lehet figyelmen kívül hagyni, így a Volkswagennek muszáj lesz – akár frissítéssel – reagálnia a kialakult helyzetre.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés