Connect with us

technokrata

Teherautós razzia szombatig

Garázs

Teherautós razzia szombatig

Február 17-19-ig fokozott ellenőrzést tart a rendőrség, a teherautósokat vizsgálják.

A TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti csoportjának éves ellenőrzési terve alapján a “European Operation Truck” közlekedésbiztonsági akció európai szintű végrehajtására 2011 hetedik hetében kerül sor. Az akció a tehergépkocsik közúti közlekedésének ellenőrzésére terjed ki, különös tekintettel a vezetési és pihenőidő betartására és a tachográffal elkövetett szabályszegések felderítésére.

Az ország egészére kiterjedő TISPOL-ellenőrzés 2011. február 17-19. között kerül végrehajtásra. Szlovénia és Magyarország határközeli területein a szlovén és a magyar rendőrök közös ellenőrzéseket hajtanak végre, áthidalva ezzel a kommunikációs nehézségeket. Az egyes rendőri szervek az ellenőrzést legalább napi 8 órában és azokon a helyszíneken hajtják végre, ahol a tehergépjárművek biztonságos leállításának és a technikai jellegű ellenőrzések végrehajtásának a feltételei adottak.

Az ellenőrzés során jelentkező műszaki jellegű feladatok nagy számára tekintettel a rendőrség együttműködik a Nemzeti Közlekedési Hatóság területileg illetékes szerveivel. Az akció végrehajtásának kiemelt feladata a tehergépjárművek közúti közlekedésével kapcsolatos szabályok ellenőrzése.Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin