Connect with us
Hirdetés

technokrata

Teherautós razzia szombatig

Garázs

Teherautós razzia szombatig

Február 17-19-ig fokozott ellenőrzést tart a rendőrség, a teherautósokat vizsgálják.

A TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti csoportjának éves ellenőrzési terve alapján a “European Operation Truck” közlekedésbiztonsági akció európai szintű végrehajtására 2011 hetedik hetében kerül sor. Az akció a tehergépkocsik közúti közlekedésének ellenőrzésére terjed ki, különös tekintettel a vezetési és pihenőidő betartására és a tachográffal elkövetett szabályszegések felderítésére.

Az ország egészére kiterjedő TISPOL-ellenőrzés 2011. február 17-19. között kerül végrehajtásra. Szlovénia és Magyarország határközeli területein a szlovén és a magyar rendőrök közös ellenőrzéseket hajtanak végre, áthidalva ezzel a kommunikációs nehézségeket. Az egyes rendőri szervek az ellenőrzést legalább napi 8 órában és azokon a helyszíneken hajtják végre, ahol a tehergépjárművek biztonságos leállításának és a technikai jellegű ellenőrzések végrehajtásának a feltételei adottak.

Az ellenőrzés során jelentkező műszaki jellegű feladatok nagy számára tekintettel a rendőrség együttműködik a Nemzeti Közlekedési Hatóság területileg illetékes szerveivel. Az akció végrehajtásának kiemelt feladata a tehergépjárművek közúti közlekedésével kapcsolatos szabályok ellenőrzése.Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor
note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

2021. július 22. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu