Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megvan Bond magyar partnere

Garázs

Megvan Bond magyar partnere

Tóth Mónika orosz kémnőt játszhat a készülő ÁVH filmben.

Egy Kárpátaljáról származó, Budapesten élő magyar közgazdász lány, Tóth Mónika kap lehetőséget arra, hogy Casino Royal/Ford Mondeo/James Bond, alias Daniel Craig partnereként kipróbálhassa színészi képességeit abban a most készülő filmben, amely az ötvenes évek borzalmait kívánja történelmi hitelességgel, közérthetően és izgalmasan feltárni-bemutatni.

A Ford logisztikai támogatásával készülő ÁVH film készítői nemrégiben pályázati úton olyan magyar fiatalok jelentkezését várták, akik kedvet éreznek a színészi munkához, és szívesen vállalnának részt egy mellékszerep erejéig a nagy horderejű alkotásban. Tóth Mónikát választották ki, amiben nem kis szerepet játszott kiemelkedő orosznyelv-tudása is, a fiatal lány ugyanis orosz kémnőt játszik majd a moziban.

“Örülök, hogy világsztárok, mint például Daniel Craig és olyan magyar színészóriások, mint Oszter Sándor mellett az ÁVH film lehetőséget ad színészként ismeretlen fiataloknak is arra, hogy kipróbálják magukat egy ilyen fontos produkcióban” – fogalmazott Tóth Mónika. “Hiszem, hogy a fiatal generációk szemében akkor lesz igazán hiteles ez az egyúttal tényfeltárú dokumentum-, egyben mozgalmas játékfilm, ha a szereplők között olyanokat is látnak, akik közülük valók.”



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés